H&M Plus Size: Μπλούζες, παντελόνια και φόρεματα σε συγκλονιστικές τιμές!

H H&M έφερε την πιο τέλεια και οικονομική plus size σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H&M Plus Size: Μπλούζες, παντελόνια και φόρεματα σε συγκλονιστικές τιμές!

Τα H&M, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί και λανσάρει ολοκαίνουργια σειρά για τις Plus Size γυναίκες. Από μπλούζες και παντελόνια, μέχρι φορέματα και εσώρουχα.

Δεν υπάρχουν, δυστυχώς, πολλά καταστήματα που προσφέρουν ποικιλία ρούχων για όλους τους σωματότυπους αλλά η H&M κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία πολλών γυναικών!

Plus size H&M μπλούζα

Plus size H&M μπουφάν

Plus size H&M παντελόνι

Οι τιμές της νέας σειράς Plus Size είναι οικονομικές, τα σχέδια μοναδικά και η ποικιλία τεράστια. Μην το σκέφτεσαι, μπες να την δεις εδώ!

Τσέκαρε επίσης με το πιο οικονομικό φόρεμα των H&M!

Στα trends της νέας σεζόν το μπεζ φόρεμα από τα H&M

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο μπεζ φόρεμα της φετινής σεζόν, το οποίο μάλιστα βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία trend για φέτος. Μην το χάσεις και τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα ρούχο απλό και ταυτόχρονα στιλάτο, που να μπορεί να το φορέσει στις πρωινές της εμφανίσεις, στη δουλειά ή και σε καφέ με φίλες της.

Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή. Το μπεζ "safari" φόρεμα που βρήκαμε είναι το ιδανικό ρούχο για το φθινόπωρο.

Θα μπορούσες άνετα να το φορέσεις με την πιο hot μπότα της σεζόν και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Δες την εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M μπεζ φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε μαύρο και σε μπεζ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Κοστίζει 19,99€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί!

Το πιο θηλυκό φόρεμα - σακάκι στα H&M

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε και ήρθε η ώρα σιγά σιγά να εφοδιάζουμε την ντουλάπα μας με τα πιο υπέροχα κομμάτια για το χειμώνα. Στα H&M μπορείς να βρεις το πιο θηλυκό φόρεμα που είναι σαν σακάκι και μάλιστα στην πιο καλή τιμή!

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα ρούχο το οποίο μπορεί να φορέσει στις επίσημες εμφανίσεις της και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα;

Τα H&M έχουν σε κάθε περίπτωση τη λύση για εσένα. Θα σου προτείναμε μάλιστα να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα, με αυτές τις υπέροχες μπότες που δεν γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου!

Εμείς μόλις είδαμε αυτό το φόρεμα, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με την εμφάνισή σου.

H&M φόρεμα σακάκι

Κοστίζει 49,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί!

TAGS
ΠΗΓΗ www2.hm.com