Bershka: Μίντι φούστες σε τρομερές εκπτώσεις

Τρέξε να προλάβεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Bershka: Μίντι φούστες σε τρομερές εκπτώσεις

Σου έχουμε τη νέα τάση στη μόδα και αυτή δεν είναι άλλη παρά οι μίντι εμπριμέ φούστες. Που θα βρεις τις καλύτερες; Φυσικά στο Bershka! Που θα βρεις τις καλύτερες εκπτώσεις; Επίσης στο Bershka!

Οι μίνι φούστες είναι ένα κομμάτι που δεν δικαιολογείται να λείπει από την ντουλάπα σου. Γιατί; Ασφαλώς γιατί πάνε με όλα, ταιριάζουν καταπληκτικά με κάθε στυλ και φοριούνται εννοείται όλη μέρα και παντού!

Με όποιο παπούτσι θες και όποια μπλούζα θες τόλμησε να τις συνδυάσεις. Δεν θα σε απογοητεύσει το αποτέλεσμα, να είσαι σίγουρη! Ποια είναι η νέα τάση στα φορέματα;

Και επειδή το Bershka έχει βάλει τρομερές εκπτώσεις στο κομμάτι αυτό, τρέξε να προλάβεις γιατί δεν θα μείνουν για πολύ! Και το καλύτερο; υπάρχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Δες εδώ όλη τη συλλογή!

Δες εδώ μερικά σχέδια:

Λεοπάρ εμπριμέ φούστα

Πράσινη εμπριμέ φούστα

Μωβ εμπριμέ φούστα

Ζεβρέ εμπριμέ φούστα

Φλοραλ εμπριμέ φούστα

Κόκκινη εμπριμέ φούστα

Bershka: Το πιο μοδάτο μωβ βινύλ τζάκετ σε συγκλονιστική τιμή - Τρέξε!

Το Bershka, από τα πιο πολυσυζητημένα και μοδάτα καταστήματα ρούχων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, βάζει εξωφρενικές εκπτώσεις όχι μόνο στα παλιά κομμάτια.. αλλά και στα καλύτερα! Και ποιο είναι ένα από αυτά; Φυσικά το τζάκετ από βινύλιο!

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων είναι ούτως ή άλλως γνωστή για τις προσιτές της τιμές, αλλά ποτέ δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις εκπτώσεις της. Ένα από τα κομμάτια που έχουν πουληθεί τρελά είναι το βινίλ μωβ τζάκετ, στο οποίο κατεβάζει την τιμή του κατά 40%!

bershka μωβ βινιλ μπουφάν

bershka τζακετ από βινύλιο

undefined

Μην το σκέφτεσαι καν, είναι πάμφθηνο, υπέροχο και ότι πρέπει για το φθινόπωρο. Δες το εδώ!

TAGS