Στα top trends της σεζόν αυτά τα δετά μποτάκια από τα H&M

Δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα top trends της σεζόν αυτά τα δετά μποτάκια από τα H&M

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα τα πιο υπέροχα δετά μποτάκια, τα οποία σε κάθε περίπτωση αποτελούν τα top trend της φετινής σεζόν. Μη χάσεις την ευκαιρία να τα κάνεις κι εσύ δικά σου!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορεί σε κάθε περίπτωση να ανανεώσει το στιλ σου και να κάνει την εμφάνισή σου edgy και τολμηρή.

H&M δετά μποτάκια

Τα μποτάκια αυτά μπορείς άνετα να τα συνδυάσεις με το πιο μοδάτο παλτό γι' αυτή τη σεζόν. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Τα μποτάκια αυτά κοστίζουν 89,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

Καταγγελία για τα H&M - Αφορά όλους τους πελάτες

Μία σημαντική καταγγελία έγινε τις προηγούμενες μέρες για την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης, H&M, η οποία αφορά τόσου τους εργαζόμενους της όσο και τους χιλιάδες πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα.

Πρόστιμο 35,3 εκατομμυρίων ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία ένδυσης H&M, η οποία «καταδικάστηκε» για παράνομη παρακολούθηση εκατοντάδων εργαζόμενων στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το επίσημο «κατηγορώ», ο σουηδικός κολοσσός τηρούσε «εκτεταμένα αρχεία» για την οικογένεια, τη θρησκεία και την υγεία του εργατικού δυναμικού που διατηρεί στο κέντρο εξυπηρέτησης στη Νυρεμβέργη.

H&M καταγγελία

Μάλιστα, η διοίκηση αποδέχθηκε πλήρως την ευθύνη και διαβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποζημιώσει τους θιγόμενους εργαζόμενους. «Όλοι οι εργαζόμενοι στο κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και όσοι εργάζονταν για τουλάχιστον έναν μήνα έως τον Μάιο του 2018, όταν και τέθηκε σε ισχύ ο κανονισμός GDPR, θα λάβουν οικονομική αποζημίωση», ενώ καταγγελία δέχθηκαν και τα Lidl.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο στην Ευρώπη, με βάση τους αναθεωρημένους κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι είναι γνωστοί και ως GDPR. Πέρυσι, οι γαλλικές αρχές είχαν επιβάλλει πρόστιμο 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Google για αντίστοιχου περιεχομένου παραβάσεις.

Πηγή: kathimerini.gr

TAGS