Το εμπριμέ τοπ που θέλουν όλες οι γυναίκες υπάρχει στα Zara μόνο με 15,99!

Είναι απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το εμπριμέ τοπ που θέλουν όλες οι γυναίκες υπάρχει στα Zara μόνο με 15,99!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δηλώνει λάτρης των Zara και δικαιολογημένα αφού λανσάρει συνεχώς τα πιο μοδάτα και καινοτόμα κομμάτια που θα βρεις στην αγορά. Αυτό που αγαπάμε περισσότερο όμως οι γυναίκες είναι οι εκπτώσεις που κάνει σε συγκεκριμένα ρούχα "φωτιά" με πρώτο και καλύτερο ένα συγκεκριμένο εμπριμέ τοπ!

Το εμπριμέ σχέδιο είναι πολύ στην μόδα και αναδεικνύει πολύ όμορφα κάθε είδους στυλ. Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοστίζει μόνο 15,99! Έχει όρθιο γιακά, μακρύ μανίκι, λεπτομέρεια με πιέτες στους ώμους, και κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στην ραφή. Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εσώρουχα!

Αυτό είναι το τοπ από τα Zara

εμπριμέ τοπ ζάρα

Κάτω από 20 ευρώ στα Zara το πιο άνετο κολάν που φοράνε όλες οι γυναίκες

Φρενίτιδα προκαλεί στα Zara το μαύρο κολάν που φοράνε όλες οι γυναίκες, καθώς είναι πολύ άνετο, ενώ ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα και με όλα τα στιλ και ρούχα. Κοστίζει μάλιστα κάτω από 20 €.

Πρόκειται για το κολάν με κανονική μέση και φαρδιά ελαστική μέση, ενώ έχει τσέπες με ρέλι. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα, όπως και στη διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

Το κολάν λόγω της ελαστικότητας, μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, ακόμη και αν έχουν παραπανίσια κιλάκια. Συνδυάζοντας το με ένα t-shirt σε φαρδιά γραμμή, ενώ φούτερ και sneakers θα δημιουργήσει το πιο τέλειο everyday look.

Ωστόσο, μπορεί να φορεθεί και για μια πιο "επίσημη" εμφάνιση, όπως για ποτό νωρίς το βραδάκι, με ένα καλό μπλουζάκι και μποτάκια.

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΦΑΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ - 19,95 €

Zara μαύρο κολάν

Συνδύασε το άνετο κολάν των Zara με αυτό το τέλειο μπουφάν και φτιάξε το πιο τέλειο στιλ

Ο χειμώνας είναι εδώ και στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφορούν συγκλονιστικά κομμάτια. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω καπιτονέ μπουφάν!

Η τιμή του είναι απίστευτη για την ποιότητά του και πίστεψέ με θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις...

Αυτό είναι το τέλειο καπιτονέ μπουφάν των Zara

  • ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4432/701

Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Πλαϊνές τσέπες. Κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε κρύες θερμοκρασίες μεταξύ 0 ℃ και - 15 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

Zara καπιτονέ μπουφάν

TAGS