15ημερο εκπτώσεων στα Zara: Αυτό είναι το κομμάτι με τα 10 ευρώ που ξεπουλάει περισσότερο

Είναι all day και τo θέλουν όλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
15ημερο εκπτώσεων στα Zara: Αυτό είναι το κομμάτι με τα 10 ευρώ που ξεπουλάει περισσότερο

Η αγαπημένη εποχή του γυναικείου πληθυσμού κατέφτασε! Το 15ημερο εκπτώσεων έχει ξεκινήσει και ήδη στα καταστήματα Zara επικρατεί πανικός για ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι άκρως χειμερινό, all day και κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Φυσικά αναφερόμαστε σε μια συγκλονιστικά απαλή και στιλάτη ζακέτα που από 18 ευρώ έπεσε στα 10! Αξίζει να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι καθώς μπορείς να την φορέσεις με τα πάντα, από φούστα μέχρι φόρμα!

Αυτό είναι το κομμάτι των Zara που ξεχώρισε στις εκπτώσεις μέχρι στιγμής

ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 17,95 EUR τώρα μόνο 9,99 EUR
  • -40%
  • ΓΚΡΙ ΣΤΑΧΤΙ - 1131/808
  • Ζακέτα με ντεκολτέ V και μακρύ μανίκι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Ύφασμα με απαλή υφή.

Zara εκπτώσεις ζακέτα

Επίσης, στα καταστήματα Zara επικρατεί φρενίτιδα και με τη νέα συλλογή εσωρούχων που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες. Δες εδώ κάποια κομμάτια που ξεχωρίσαμε για σένα.

Εκπτώσεις παραλήρημα στα Zara - Γυναικείο παλτό μόνο με 35 ευρώ

Τα Zara όπως και πολλές άλλες αλυσίδες υποδηματων και ενδυμάτων, έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και γίνεται χαμός. Μάλιστα, σου βρήκα ένα παλτό το οποίο προκαλεί παραλήρημα με την απίστευτη προσφορά του. Κοστίζει μόνο 35€.

Το παλτό είναι το κατάλληλο πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ή για τι εξωτερικές σου δουλειές, για έναν καφέ ή φαγητό, αλλά και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι - Για όταν ανοίξουν τα μαγαζιά αφού από Τρίτη όλα κλείνουν.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο πλατό που σου βρήκα είναι πολύ ζεστό και σίγουρα δεν θα το βγάλεις από πάνω σου. Ενώ, η κουκούλα με μαλλί που έχει το κάνει ακόμη πιο χουχουλιάρικο.

Αυτό είναι το γυναικείο παλτό των Zara που με την έκπτωση του έχει προκαλέσει παραλήρημα

Παλτό με κουκούλα με μαλλί - Από 59,99 € μόνο με 34,99 €

Πρόκειται για το παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Με όρθιο γιακά με αποσπώμενη κουκούλα σε όψη συνθετικής γούνας. Μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με θηλιές. Μπροστινές τσέπες patch με καπάκι. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara  γυναικείο παλτό έκπτωση

Από ανακυκλωμένο μαλλί η κουκούλα του παλτό των Zara

Το ανακυκλωμένο μαλλί προέρχεται από μαλλί που ανακτάται από άλλα ενδύματα ή υπολείμματα ινών από άλλες παραγωγές.

Αυτό το ανακτημένο μαλλί ανακυκλώνεται μέσω συμβατικών διαδικασιών ανακύκλωσης, δηλαδή το μαλλί ταξινομείται ανά τύπο και χρώμα και θρυμματίζεται. Για να διασφαλίζεται η ποιότητα του ανακυκλωμένου νήματος, η θρυμματισμένη ίνα αναμιγνύεται με παρθένες ίνες.

TAGS