Stradivarius: Το πιο comfy φόρεμα των γυναικών μόνο με 10,39 ευρώ

Τρέξε να το παραγγείλεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Το πιο comfy φόρεμα των γυναικών μόνο με 10,39 ευρώ

Ψάχνεις το πιο comfy φόρεμα για everyday εμφανίσεις που θα πηγαίνει με όλα και σε όλες τις περιστάσεις; Ε, θα το βρεις στη διαδικτυακή πλατφόρμα των Stradivarius. Θα δώσεις μάλιστα για να το αγοράσεις, μόνο 10,39€.

Είναι πολύ άνετο μάλιστα, για να το φοράς και μέσα στο σπίτι. Ενώ είναι ότι καλύτερο για τις κρύες ημέρες του Χειμώνα, Μάλιστα, μπορείς να μην το φοράς μόνο σαν φόρεμα, αλλά και σαν πουλόβερ.

Συνδύασε το με ένα κολάν ή στενό τζιν και μια ζώνη στη μέση για να το σηκώσεις λίγο πιο ψηλά και είσαι έτοιμη να βγεις για τις δουλειές σου ή για τη βόλτα σου.

Στα Stradivarius επίσης θα βρεις και τα πιο must have blazers. Οι τιμές τους ξεκινούν από 19,99€ και έχουν προκαλέσει ήδη φρενίτιδα.

Αυτό είναι το comfy φόρεμα των Stradivaris που κοστίζει 10,39€

Κοντό φόρεμα με απαλή υφή - Από 12,99 μόνο με 10,93 €

Μίνι φόρεμα με ψηλό γιακά και μακριά μανίκια. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα (Ανθρακί, σάπιο μήλιο, κόκκινο, γκρι μελανζέ και πέτρα)

Stradivarius φόρεμα με 10,39

Συνδύασε το comfy φόρεμα σου με αυτά τα ανάρπαστα μποτάκια των Stradivarius

Λίγα τεμάχια έχουν μείνει στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius στα πιο αγαπημένα μποτάκια της σεζόν και αυτό γιατί εξαφανίζονται αστραπιαία. Θα φορεθούν πολύ μετά την καραντίνα και ξεπουλάνε στο λεπτό.

Πρόκειται για το φλατ μποτάκι σε μαύρο χρώμα, το οποίο έχει τρακτερωτή σόλα. Είναι ένα άνετο παπούτσι, που μπορεί να φορεθεί και συνδυαστεί πολύ εύκολα, αφοί ταιριάζει σχεδόν με όλα. Μάλιστα, είναι τέλειο και για τα χιόνια, καθώς δεν μπαίνει νερό.

Μπορείς να φορέσεις άνετα με τα τζιν παντελόνια σου, κολάν αλλά και με το αγαπημένο σου φόρεμα - αρκεί να μην είναι πολύ βραδινό, μην το παρακάνουμε κιόλας.

Ήδη έχουμε δει να το επιλέγουν πολλές γυναίκες για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!

Αυτό είναι το μποτάκι που στα Stradivarius εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα

Φλατ μποτίνια με φερμουάρ και τρακτερωτή σόλα - 39,99 €

Stradivarius μποτάκι με τρακτερωτή σόδα