Zara: Έβαλαν το πιο cool μπουφάν σε συγκλονιστική τιμή

Αξίζει να επενδύσεις σε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Έβαλαν το πιο cool μπουφάν σε συγκλονιστική τιμή

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara διαθέτη το πιο τέλειο μπουφάν για all day εμφανίσεις και μάλιστα συνδυάζει ποιότητα και συγκλονιστική τιμή!

Μπορείς να το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ, είτε με φόρμες, είτε με τζιν, είτε με sneakers είτε με μποτάκι!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ COMFORTEMP® THERMAL INSULATION ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4369/063

Καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά που ρυθμίζεται με ελαστικά κορδόνια. Μακριά μανίκια που καταλήγουν σε εσωτερικές μανσέτες. Πλαϊνές τσέπες και τσέπη στο μανίκι με κρυφά φερμουάρ. Κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Εσωτερικό κάτω μέρος με λάστιχο και κουμπιά σούστες, για να μην μπαίνει κρύο. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση Comfortemp® thermal insulation. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνεύσιμο και καθαρίζεται εύκολα.

Zara μπουφάν

Επίσης, σου βρήκαμε εδώ φορέματα των Zara με λιγότερο από 20 ευρώ! Τρέξε!

Συγκλονιστικό το animal print μπουφάν από τα Zara - Κοστίζει μόνο 22,99

Οι καλύτερες μέρες έχουν έρθει και αυτό γιατί τα Zara με αφορμή τις 15ημερες εκπτώσεις, έχει βάλει τα πιο συγκλονιστικά κομμάτια σε σούπερ τιμή. Ψάξαμε και σας βρήκαμε, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ένα μπουφάν animal print που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει ιδιαίτερο κρύο, αλλά ένα ζεστό μπουφάν επιβάλλεται. Πόσο μάλλον ότι έχει σχέδιο animal print.

Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι με γιακά και μακρύ μανίκι και οι τσέπες μπροστά είναι με μεταλλικό φερμουάρ. Έχει μια λεπτομέρεια πατ στους ώμους και μια απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με αγκράφα. Το κλείσιμο μπροστά είναι με μεταλλικό φερμουάρ.

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναδεικνύεται εξίσου τέλεια με όλα τα στυλ. Και η τιμή του; Μόνο 22,99! Τρέξε να το παραγγείλεις! Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα των Zara!

Αυτό είναι το συγκλονιστικό animal print μπουφάν από τα Zara με 22,99 ευρώ

αυτό είναι το συγκλονιστικό animal print μπουφάν από τα Zara

TAGS