Παραλήρημα στα Bershka με το δερμάτινο jacket που κοστίζει 11,99 ευρώ

Έχει πάρει "φωτιά" το online κατάστημα λόγω των εκπτώσεων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλήρημα στα Bershka με το δερμάτινο jacket που κοστίζει 11,99 ευρώ

Οι εκπτώσεις στα Bershka έχουν προκαλέσει παραλήρημα. Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο τα online καταστήματα λειτουργούν κανονικά και έχουν πάρει "φωτιά" από τις αγορές. Μάλιστα, ξεπουλάει και ένα δερμάτινο jacket το οποίο κοστίζει μόλις 11,99€.

Βγαίνει σε μαύρο, πράσινο και μπεζ χρώμα και είδη πολλά νούμερα του έχουν εξαντληθεί, για αυτό αν θέλεις να το κάνεις δικό σου πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις να το αγοράσεις.

Λόγω του στιλ και του χρώματος του, ταιριάζει με όλα και σε... όλες! Είναι μάλιστα, ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αν αγαπάς την μόδα πρέπει να το έχεις στην ντουλάπα σου.

Αυτό είναι το δερμάτινο jacket των Bershka που κοστίζει 11,99€

Πουκάμισο εφέ δέρμα - Μόνο με 11.99 € από 19.99 €

Bershka δερμάτινο jacket σε έκπτωση

Επίσης, παραλήρημα έχει προκαλέσει σε όλες τις γυναίκες το μαύρο τζιν παντελόνι που θα βρεις στα Bershka και είναι μια από τις hot τάσεις του φετινού χειμώνα. Το συγκεκριμένο στιλ, βλέπουμε να κοσμεί σχεδόν όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων ένδυσης, καθώς από τότε που έκανε την εμφάνιση του, πολλές είναι οι γυναίκες που το αγοράζουν και το φοράνε τόσο στην καθημερινότητα τους, όσο και στις πιο βραδινές εξόδους.

Απίστευτο! Χοντρό μπουφάν στα Bershka μόνο με 23,99 ευρώ

Απίστευτες είναι οι προσφορές που θα βρεις στις αλυσίδες ένδυσης, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Εμείς σου βρήκαμε συγκεκριμένα, ένα μπουφάν χοντρό που κοστίζει μόνο 23,99 € και υπάρχει στα Bershka.

Μπορεί να έχουμε lockdown, ωστόσο οι αγορές μπορούν να γίνουν διαδικτυακά και να έρθουν αυτά που θα αγοράσεις έξω από την πόρτα σου χωρίς να χρειαστεί να βάλεις την μάσκα σου και να βγεις έξω.

Ενώ, κάποια στιγμή το lockdown θα τελειώσει και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Για αυτό και τι καλύτερο από το να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα μπουφάν, το οποίο θα έχεις αγοράσει φουλ οικονομικά;!

Πρόκειται για το ολογραφικό χοντρό μπουφάν των Bershka σε μπλε σκούρο χρώμα.

Αυτό είναι το μπουφάν τον Bershka που κοστίζει 23,99 €

Bershka χοντρό μπουφάν εκπτώσεις

TAGS