"Τρελάθηκαν" στα Zara - Μπουφάν γούνα με 25,99 ευρώ

Τέτοια τιμή δεν έχεις ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στα Zara πρέπει να "τρελάθηκαν", αφού σε πολλά κομμάτια τους έχουν βάλει απίστευτες προσφορές. Όπως σε αυτό το μπουφάν γούνα που κοστίζει μόνο 25,99€ και πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου για όλο το Χειμώνα,

Κάνοντας μια έρευαν αγοράς στο διαδικτυακό τους κατάστημα, θα βρεις τιμές στα πατώματα σε πολλά είδηση. Από παντελόνι, φορέματα, παπούτσια μέχρι και αξεσουάρ, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα πλήρες look.

Μπορεί να αργήσουμε να βγούμε από την καραντίνα και αν βγούμε να βγούμε με αυστηρά μέτρα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ντυνόμαστε αναλόγως τις γιορτές.

Το συγκεκριμένο λοιπόν μπουφάν γούνα και θα σε κρατάει ζεστή από το κρύο, αλλά και θα γίνει στιλ στην εμφάνιση σου. Όπως επίσης, είναι πολύ οικονομικό και τέτοια τιμή σίγουρα δεν θα ξαναδείς.

Να σημειώσουμε πως μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με ένα τζιν παντελόνι και sneakers ή μποτάκια, μέχρι και το βράδυ με ένα φόρεμα ή φούστα.

Επίσης, 2 ήδη οικονομικά τζιν των Zara μπήκαν σε προσφορά. Θα δώσεις "τίποτα" και θα τα φοράς συνέχεια.

Αυτό είναι το μπουφάν γούνα από τα Zara που κοστίζει 25,99 €

Μπουφάν από συνθετική γούνα - Από 49,95 € μόνο με 25,99 €

Λεπτομέρειες: Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Πλαϊνές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό μεταλλικό φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Να σημειώσουμε επίσης πως είναι care for fiber, δηλαδή τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας και 100% γέμισμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Zara μπουφάν γούνα 25,99 ευρώ

Zara: Έβαλαν το πιο cool μπουφάν σε συγκλονιστική τιμή

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara διαθέτη το πιο τέλειο μπουφάν για all day εμφανίσεις και μάλιστα συνδυάζει ποιότητα και συγκλονιστική τιμή!

Μπορείς να το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ, είτε με φόρμες, είτε με τζιν, είτε με sneakers είτε με μποτάκι!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ COMFORTEMP® THERMAL INSULATION ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4369/063

Καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά που ρυθμίζεται με ελαστικά κορδόνια. Μακριά μανίκια που καταλήγουν σε εσωτερικές μανσέτες. Πλαϊνές τσέπες και τσέπη στο μανίκι με κρυφά φερμουάρ. Κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Εσωτερικό κάτω μέρος με λάστιχο και κουμπιά σούστες, για να μην μπαίνει κρύο. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση Comfortemp® thermal insulation. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνεύσιμο και καθαρίζεται εύκολα.

Zara μπουφάν

Επίσης, σου βρήκαμε εδώ φορέματα των Zara με λιγότερο από 20 ευρώ! Τρέξε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτο στα trend του Zara με 30 ευρώ το τζιν της Βίκυς Καγιά

Μπουφάν από συνθετική γούνα - Από 49,95 € μόνο με 25,99 €

Λεπτομέρειες: Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Πλαϊνές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό μεταλλικό φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

TAGS