Η απόλυτη τάση για φέτος είναι αυτή η πλισέ φούστα του Zara και κοστίζει μόνο 15,99

Την θέλουν όλες οι γυναίκες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απόλυτη τάση για φέτος είναι αυτή η πλισέ φούστα του Zara και κοστίζει μόνο 15,99

Ο κακός χαμός επικρατεί αυτές τις μέρες στο eshop του Zara μετά τις συγκλονιστικές εκπτώσεις που έβαλε σε σχεδόν όλα τα κομμάτια του. Σε τρελά οικονομική τιμή βρίσκεται και μια συγκεκριμένη πλισέ φούστα και κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ.

Πέρα από το ότι οι πλισέ φούστες αποτελούν την νούμερο ένα τάση, είναι ένα κομμάτι που κολακεύει κάθε σωματότυπο και μπορεί να αναδειχθεί τέλεια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι ένα κομμάτι που τραβάει σίγουρα όλα τα βλέμματα, ειδικά αν είναι σε λιλά χρώμα, όπως και η συγκεκριμένη!

Είναι μίνι και το κλείσιμο μπροστά είναι με μεταλλιζέ snap buttons. Είναι διαθέσιμη σε 5 νούμερα και από 25,95 κοστίζει μόνο.. 15,99! Σε παρόμοια οικονομική τιμή βρίσκονται και αυτά τα 3 φανταστικά μπουφάν!

Αυτή είναι η πλισέ λιλά φούστα από τα Zara

zara πλισέ μωβ φούστα

"Τρελάθηκαν" στα Zara - Μπουφάν γούνα με 25,99 ευρώ

Στα Zara πρέπει να "τρελάθηκαν", αφού σε πολλά κομμάτια τους έχουν βάλει απίστευτες προσφορές. Όπως σε αυτό το μπουφάν γούνα που κοστίζει μόνο 25,99€ και πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου για όλο το Χειμώνα,

Κάνοντας μια έρευαν αγοράς στο διαδικτυακό τους κατάστημα, θα βρεις τιμές στα πατώματα σε πολλά είδηση. Από παντελόνι, φορέματα, παπούτσια μέχρι και αξεσουάρ, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα πλήρες look.

Μπορεί να αργήσουμε να βγούμε από την καραντίνα και αν βγούμε να βγούμε με αυστηρά μέτρα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ντυνόμαστε αναλόγως τις γιορτές.

Το συγκεκριμένο λοιπόν μπουφάν γούνα και θα σε κρατάει ζεστή από το κρύο, αλλά και θα γίνει στιλ στην εμφάνιση σου. Όπως επίσης, είναι πολύ οικονομικό και τέτοια τιμή σίγουρα δεν θα ξαναδείς.

Να σημειώσουμε πως μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με ένα τζιν παντελόνι και sneakers ή μποτάκια, μέχρι και το βράδυ με ένα φόρεμα ή φούστα.

Επίσης, 2 ήδη οικονομικά τζιν των Zara μπήκαν σε προσφορά. Θα δώσεις "τίποτα" και θα τα φοράς συνέχεια.

Αυτό είναι το μπουφάν γούνα από τα Zara που κοστίζει 25,99 €

Μπουφάν από συνθετική γούνα - Από 49,95 € μόνο με 25,99 €

Λεπτομέρειες: Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Πλαϊνές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό μεταλλικό φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Να σημειώσουμε επίσης πως είναι care for fiber, δηλαδή τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας και 100% γέμισμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Zara μπουφάν γούνα 25,99 ευρώ

TAGS