Σε συγκλονιστική τιμή η καπιτονέ χιαστί τσάντα του Zara! Με -30% έκπτωση

Τρέξε να την προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε συγκλονιστική τιμή η καπιτονέ χιαστί τσάντα του Zara! Με -30% έκπτωση

Θέλεις την πιο μοδάτη τσάντα που κρατάνε όλες οι γυναίκες, ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα, αλλά είναι και πολύ βολική; Θα την βρεις στα Zara σε συγκλονιστική τιμή, αφού έχει -30% έκπτωση.

Μια μαύρη τσάντα σε μικρό μέγεθος πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας - αν δεν έχουμε ήδη - αφού είναι το νούμερο 1 αξεσουάρ για όλες μας τις εμφανίσεις. Πρωινές - μεσημεριανές - βραδινές.

Η συγκεκριμένη λοιπόν από τα Zara που θα βρεις σε έκπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους κοστίζει μόλις 16,99€, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Αυτή είναι η χιαστί καπιτονέ τσάντα των Zara που έχει 30% έκπτωση

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ - Από 25,95€ μόνο με 16,99€

Λεπτομέρειες: Τσάντα σε σχέδιο χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Καπιτονέ εξωτερική πλευρά με λεπτομέρεια αγκράφα. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση. Μαγνητικό κλείσιμο. Συγκλονιστικό και το animal print μπουφάν από τα Zara!

Zara καπιτονέ χιαστή τσάντα

Συνδύασε την τσάντα με το πιο ωραίο φλοράλ φόρεμα των Zara που επίσης είναι σε συγκλονιστική τιμή

Τα Zara έχουν πάρει φωτιά με τις 15ημέρες εκπτώσεις που έχουν βάλει. Τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν πουληθεί σαν τρελά και οι τιμές τους είναι απλά συγκλονιστικές. Ένα κομμάτι που χρειάζεται οπωσδήποτε να παραγγείλεις είναι ένα φλοράλ φόρεμα.

Μπορεί να έχουμε χειμώνα και οι μέρες να είναι κρύες, αλλά στις εκπτώσεις δεν κινείσαι μόνο με βάση τις εποχές αλλά με βάση τα κομμάτια και τις τιμές τους.

Μπορεί να αργήσεις λίγο να το φορέσεις, αλλά επιβάλλεται να αγοράσεις το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα.

Το φόρεμα είναι με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει μια λεπτομέρεια φιόγκος μπροστά και διακοσμητικά ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά. Το κάτω μέρος είναι με σκίσιμο μπροστά και το κλείσιμο στο πλάι είναι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Κοστίζει μόνο 19,99 από 29,99 και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να τρέξεις στο site τους και να το παραγγείλεις!

Αυτό είναι το φλοράλ φόρεμα

Το πιο ωραίο φλοράλ φόρεμα σε συγκλονιστική τιμή από τα Zara

TAGS