Αυτές οι γόβες από τα Bershka είναι οι κατάλληλες για τις γιορτές - Συγκλονιστική η τιμή τους

Θα τους μαγέψεις όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτές οι γόβες από τα Bershka είναι οι κατάλληλες για τις γιορτές - Συγκλονιστική η τιμή τους

Ήρθε αυτή η αγαπημένη στιγμή που τρέχουμε ανέμελοι στα μαγαζιά και στα εμπορικά κέντρα προκειμένου να βρούμε τα πιο γιορτινά ρούχα! Μπορεί τα μαγαζιά να είναι ακόμα κλειστά λόγω lockdown, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε online shopping therapy. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Bershka ένα ζευγάρι συγκλονιστικές γόβες που είναι η πιο τέλεια επιλογή για τις γιορτές.

Οι γόβες είναι ότι πιο κομψό μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα για την εμφάνιση της. Απογειώνει το κάθε ντύσιμο και είναι η πιο σωστή επιλογή για τις γιορτές.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι γόβες από τα Bershka είναι μεταλλιζέ με φαρδύ τακούνι και μπαρέτα. Μπορεί να φορεθεί τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα και είναι ότι πιο γιορτινό κυκλοφορεί στα μαγαζιά.

Η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 22,99 και είναι διαθέσιμο σε 7 νούμερα και μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτό το μαύρο φόρεμα!

Αυτές είναι οι γόβες από τα Bershka με 22,99 ευρώ

Γόβες από τα bershka

Bershka: Αυτή η μαύρη γόβα έχει... τακούνι από μεθακρυλικό υλικό! Βγαίνει και σε μπεζ και θα την ερωτευτείς!

Όταν μιλάμε για γόβες οι γυναίκες «τρελαίνονται» είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που μπορεί να έχει στην ντουλάπα της. Εγώ σου βρήκα την απόλυτη μαύρη που βγαίνει και σε μπεζ και πρόκειται να την «ερωτευτείς». Μάλιστα, το τακούνι της είναι από μαθακρυλικό υλικό, το οποίο κάνει και όλη την διαφορά. Θα την βρεις στα Bershka.

Αν θέλεις να είσαι άνετη στην έξοδο με τις φίλες, τον σύζυγο ή τον σύντροφο σου, τότε σου βρήκα το κατάλληλο ζευγάρι. Το συγκεκριμένο εκτός ότι βγαίνει σε δυο χρώματα τα οποία ταιριάζουν με όλα, είναι και στο κατάλληλο ύψος τακουνιού για να μπορείς να μένεις όρθια με τις ώρες και να μην κουράζεσαι, όπως θα έκανες με τις 12αποντες γόβες.

Λίγο πριν έρθει το Σαββατοκύριακο μπήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και έκανα scroll στην στήλη με τα παπούτσια της νέας συλλογής. Και επειδή Σάββατο έρχεται που είναι ημέρα... ποτού σου βρήκα τις γόβες που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου.

Πρόκειται για τις μυτερές γόβες με τακούνι και μπαρέτα, από λουστρίνι. Έχει τακούνι από μεθακρυλικό υλικό και βγαίνει σε μπεζ αλλά και μαύρο. Το ύψος του τακουνιού του είναι 8,5cm. Μάλιστα, η τιμή τους θα σας «τρελάνει», αφού κοστίζουν μόνο 25,99 ευρώ.

Μαύρες γόβες

TAGS