Σε σοκαριστική έκπτωση στα Zara αυτό το jogger παντελόνι - Θα το φοράς όλη μέρα

Φοβερή προσφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σοκαριστική έκπτωση στα Zara αυτό το jogger παντελόνι - Θα το φοράς όλη μέρα

Οι προσφορές στα Zara συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή, μπορείτε να βρείτε σε σοκαριστική έκπτωση το πιο υπέροχο jogger παντελόνι που θα φοράς όλη μέρα μέσα στο σπίτι. Άνετο και στιλάτο θα σε κάνει να το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Οι μέρες που περνάμε στο σπίτι είναι ιδιαίτερες και η αλήθεια είναι ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μία πιο περιποιημένη εμφάνιση προκειμένου να ανεβάζουν την ψυχολογία τους.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα καθώς αυτή τη στιγμή, στο online store υπάρχουν ένα σωρό κομμάτια σε έκπτωση τα οποία μπορείς να προσθέσεις στην συλλογή σου και να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου.

Αυτό το jogger παντελόνι μπορεί να φορεθεί την ώρα της τηλεργασίας. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα σου χρησιμεύσει ακόμα και όταν βγούμε από την καραντίνα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ άνετα το συνδυάζεις με πολλά ρούχα από την συλλογή σου. Την ίδια στιγμή, σε φοβερή έκπτωση στα Zara μπορείς να βρεις και αυτά τα τζιν. Δες τα εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρουν το μυαλό.

Αυτό είναι το jogger παντελόνι που βρίσκεται σε σοκαριστική έκπτωση στα Zara

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JOGGER PAPERBAGΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνι. Μπροστινές τσέπες. Τελείωμα με λάστιχο στους αστραγάλους.

Zara jogger παντελόνι

Από 25,95€ που ήταν η αρχική τιμή του, τώρα μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο παντελόνι μόνο με 14,99€. Κάντο δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια σε συγκεκριμένα νούμερα και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Αν δεν σου αρέσει βέβαια το χακί χρώμα και θέλεις κάτι πιο κλασικό, μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το παντελόνι σε μαύρο.

TAGS