Ο απόλυτος έρωτας το βέλβετ φόρεμα από τα Zara - Κάντο δικό σου μόνο με 15,99 ευρώ

Βρες το εδώ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο απόλυτος έρωτας το βέλβετ φόρεμα από τα Zara - Κάντο δικό σου μόνο με 15,99 ευρώ

Πανικός επικρατεί στο eshop του Zara με τις εκπτώσεις να μην έχουν ποτέ σταματημό. Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό βέλβετ φόρεμα και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 15,99 ευρώ.

Το βέλβετ μπορεί να μην βγήκε φέτος στην μόδα, παραμένει όμως κάτι διαχρονικό και εντυπωσιακό. Είναι το κατάλληλο για τον χειμώνα και μπορείς πλέον να βρεις οποιοδήποτε κομμάτι θες σε βελούδινο ύφασμα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μαύρο, κοντό με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Διαθέτει λάστιχο στη μέση και μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με αυτήν την τσάντα που είναι γεμάτη πέρλες.

Τα Zara «τρελάθηκαν» και από 29,95 κοστίζει μόνο 15,99! Μπορείς να το βρεις εδώ!

βέλβετ φόρεμα από τα Zara

Προκαλεί «αναστάτωση» το μίνι λαμπερό φόρεμα από τα Zara - Ιδανικό για την Πρωτοχρονιά

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο μίνι λαμπερό φόρεμα το οποίο προκαλεί κανονική «αναστάτωση». Μάλιστα πρόκειται για το ιδανικό ρούχο για τη φετινή πρωτοχρονιά.

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε από το σπίτι και να διασκεδάσουμε σε μαγαζί ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας στο σπίτι και να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Στο online store μπορείς να βρεις ένα σωρό εντυπωσιακά ρούχα, ενώ θα μπορούσες να φορέσεις το συγκεκριμένο φόρεμα που σου προτείνουμε με αυτά τα υπέροχα διάφανα μποτάκια που βρήκαμε στα Zara.

Αυτό είναι το μίνι λαμπερό φόρεμα από τα Zara για την Πρωτοχρονιά

Zara λαμέ φόρεμα

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Το πιο φλογερό φόρεμα βρίσκεται στα Zara σε εξωφρενική τιμή

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για το αγαπημένο shopping therapy. Στα Zara υπάρχουν τα πιο γιορτινά φορέματα και βρήκαμε το κατάλληλο για την πρωτοχρονιά σε εξωφρενική τιμή.

Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται κυρίως από το κόκκινο για αυτό και οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουμε για τις γιορτινές μας εξόδους κόκκινα κομμάτια.

Το πιο συγκλονιστικό, όμως, κόκκινο βρίσκεται στα Zara και είναι το απόλυτο φλογερό φόρεμα. Είναι σατινέ σε στυλ lingerie με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη. Μπροστά έχει μια λεπτομέρεια με κόμπο, στο κάτω μέρος ένα ελαφρύ σκίσιμο και στο πλάι ένα κρυφό φερμουάρ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι διαθέσιμο σε 5 νούμερα και κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ και μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά με αυτά τα μποτάκια!

Αυτό είναι το κόκκινο φλογερό φόρεμα από τα Zara

φλογερό φόρεμα από τα Zara