Σε έκπτωση στα Zara τα αγαπημένα μποτάκια των γυναικών

Εσύ ακόμη να τα κάνεις δικά σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έκπτωση στα Zara τα αγαπημένα μποτάκια των γυναικών

Σε έκπτωση πρόκειται να βρεις στο e-shop των Zara ένα ζευγάρι μποτάκια που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τα αγαπημένα των γυναικών. Είναι μαύρα και δίνουν άλλο στιλ στην εμφάνιση σου, είτε αυτή είναι πρωινή, είτε βραδινή.

Μαύρα μποτάκια πρέπει όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Για αυτό αυτή την προσφορά δεν πρέπει να την χάσεις με τίποτα.

Πρόκειται λοιπόν για το μαύρο μποτάκι με τακούνι cowboy. Έχει μυτερό τελείωμα και κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ. Μπορείς να το φορέσεις με φόρεμα, φούστα, το αγαπημένο σου κλασικό τζιν, ακόμη και με βερμούδα για ένα πιο stylish look.

Αυτό είναι το αγαπημένο μποτάκι των γυναικών από τα Zara

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ COWBOY ΜΥΤΕΡΟ - Από 49,95 € μόνο με 29,99 €

Zara εκπτώσεις παπούτσια

Ακόμη ένα μποτάκι που έχει προκαλέσει παραλήρημα είναι και αυτό εδώ.

Μπορείς να συνδυάσεις τα μποτάκια σου ακόμη και με αυτό το φόρεμα των Zara

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για το αγαπημένο shopping therapy. Στα Zara υπάρχουν τα πιο γιορτινά φορέματα και βρήκαμε το κατάλληλο για την πρωτοχρονιά σε εξωφρενική τιμή.

Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται κυρίως από το κόκκινο για αυτό και οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουμε για τις γιορτινές μας εξόδους κόκκινα κομμάτια.

Το πιο συγκλονιστικό, όμως, κόκκινο βρίσκεται στα Zara και είναι το απόλυτο φλογερό φόρεμα. Είναι σατινέ σε στυλ lingerie με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη. Μπροστά έχει μια λεπτομέρεια με κόμπο, στο κάτω μέρος ένα ελαφρύ σκίσιμο και στο πλάι ένα κρυφό φερμουάρ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι διαθέσιμο σε 5 νούμερα και κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ και μπορείς να τα συνδυάσεις ιδανικά με αυτά τα μποτάκια!

Αυτό είναι το κόκκινο φλογερό φόρεμα από τα Zara

φλογερό φόρεμα από τα Zara

TAGS