Έφεραν στα Zara το απόλυτο καπιτονέ μπουφάν σε απίστευτη τιμή

Έχουν πάρει φωτιά οι παραγγελίες στο e-shop

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφεραν στα Zara το απόλυτο καπιτονέ μπουφάν σε απίστευτη τιμή

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara έχει ανέβει στο e-shop καιρό τώρα! Πολλά είναι τα κομμάτια που ξεχώρισαν, αλλά μόνο ένα είναι αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα σου: Το μπεζ καπιτονέ μπουφάν.

Είναι η απόλυτη τάση για φέτος, θα φορεθεί είτε με φόρμες είτε με τζιν από το πρωί έως και αργά το απόγευμα. Είναι άνετο, ζεστό κι έχει το πιο γλυκό χρώμα γι'αυτή την εποχή. Μπορείς να το παραγγείλεις μέσα από το e-shop των Zara και ή να περιμένεις να στο φέρουν ή να πας να το παραλάβεις εσύ η ίδια με την μέθοδο click away.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΕΚΡΟΥ - 4341/705

Μπουφάν με όρθιο γιακά. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική εσωτερική μανσέτα. Πλαϊνές τσέπες. Κάτω μέρος με ελαστικό τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε κρύες θερμοκρασίες μεταξύ 0 ℃ και - 15 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

Zara μπουφάν

Να τονίσουμε το γεγονός πως αυτή την στιγμή στο e-shop των Zara αυτό που είναι πρώτο σε πωλήσεις είναι αυτό εδώ το συγκλονιστικό εσώρουχο. Θα φορεθεί πολύ ειδικά τα Χριστούγεννα.

Ακόμα ένα απίστευτο Zara μπουφάν

Το να βάλουμε ένα ζεστό μαύρο μπουφάν μέσα στη συλλογή μας είναι η καλύτερη αγορά, καθώς ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στιλ, ενώ σε σώζει από το πολύ κρύο.

Πρόκειται για το μπουφάν με όρθιο γιακά με ρυθμιζόμενη κουκούλα με κορδόνι και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλιζέ κουμπί.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει πολύ πέραση φέτος το χειμώνα και βλέπουμε να το φοράνε πολλές fashion influencers και να δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις.

ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ PUFFER JACKET - 39,95€

Zara μπουφάν νέας συλλογής

TAGS