Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα τους μαγνητίσεις όλους - Κολλητό και άκρως κολακευτικό

Συγκλονιστική η τιμή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα τους μαγνητίσεις όλους - Κολλητό και άκρως κολακευτικό

Είναι γεγονός ότι η συλλογή των Zara δεν μας απογοητεύει ποτέ. Με μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε το πιο κολακευτικό εμπριμέ φόρεμα που θα τους αφήσεις όλους «ξερούς»!

Η αγαπημένη αλυσίδα ρούχων «τρελάθηκε» και οι εκπτώσεις που έχει βάλει είναι εξωφρενικές. Το συγκεκριμένο εκπληκτικό φόρεμα από αρχική τιμή 39,95 κοστίζει πλέον μόνο 22,99 ευρώ!

Το εμπριμέ αυτό φόρεμα μπορείς να το φορέσεις είτε με σνίκερ είτε με κάποιο βραδινό παπούτσι και με αυτή την τσάντα θα έχεις το απόλυτο outfit.

H γραμμή του αναδεικνύει υπέροχα το σώμα σου. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

  • Μίνι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα.
  • Κάτω μέρος με τελείωμα σε βολάν.
  • Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φόρεμα

Ο απόλυτος έρωτας το βέλβετ φόρεμα από τα Zara - Κάντο δικό σου μόνο με 15,99 ευρώ

Πανικός επικρατεί στο eshop του Zara με τις εκπτώσεις να μην έχουν ποτέ σταματημό. Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό βέλβετ φόρεμα και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 15,99 ευρώ.

Το βέλβετ μπορεί να μην βγήκε φέτος στην μόδα, παραμένει όμως κάτι διαχρονικό και εντυπωσιακό. Είναι το κατάλληλο για τον χειμώνα και μπορείς πλέον να βρεις οποιοδήποτε κομμάτι θες σε βελούδινο ύφασμα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μαύρο, κοντό με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Διαθέτει λάστιχο στη μέση,

Τα Zara «τρελάθηκαν» και από 29,95 κοστίζει μόνο 15,99! Μπορείς να το βρεις εδώ!

βέλβετ φόρεμα από τα Zara

Προκαλεί «αναστάτωση» το μίνι λαμπερό φόρεμα από τα Zara - Ιδανικό για την Πρωτοχρονιά

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο μίνι λαμπερό φόρεμα το οποίο προκαλεί κανονική «αναστάτωση». Μάλιστα πρόκειται για το ιδανικό ρούχο για τη φετινή πρωτοχρονιά.

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε από το σπίτι και να διασκεδάσουμε σε μαγαζί ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας στο σπίτι και να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Στο online store μπορείς να βρεις ένα σωρό εντυπωσιακά ρούχα, ενώ θα μπορούσες να φορέσεις το συγκεκριμένο φόρεμα που σου προτείνουμε με αυτά τα υπέροχα διάφανα μποτάκια που βρήκαμε στα Zara.

Αυτό είναι το μίνι λαμπερό φόρεμα από τα Zara για την Πρωτοχρονιά

Zara λαμέ φόρεμα

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.