Παραλήρημα στα Zara: -70% αυτή η animal print φούστα

Απίθανη η τιμή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παραλήρημα στα Zara: -70% αυτή η animal print φούστα

Τα Zara έχουν βάλει τις πιο απίθανες εκπτώσεις σε σχεδόν όλα τα κομμάτια τους, με την συγκεκριμένη animal print φούστα να είναι -70%!

Το animal print σχέδιο είναι μονίμως στην μόδα και όλες οι γυναίκες του τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη. Παραμένει πρωτότυπο και σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ.
  • ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΕ ΒΟΛΑΝ.
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.

Η τιμή του είναι απλά συγκλονιστική καθώς κοστίζει μόνο 5,99 από 22,95 ευρώ! Σε εξίσου σούπερ προσφορά είναι και αυτή η καφέ τσάντα!

 animal print φούστα zara

Μπορείς να συνδυάσεις αυτή την φούστα με αυτά τα καταπληκτικά μποτάκια από τα Zara

Σε έκπτωση πρόκειται να βρεις στο e-shop των Zara ένα ζευγάρι μποτάκια που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τα αγαπημένα των γυναικών. Είναι μαύρα και δίνουν άλλο στιλ στην εμφάνιση σου, είτε αυτή είναι πρωινή, είτε βραδινή.

Μαύρα μποτάκια πρέπει όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Για αυτό αυτή την προσφορά δεν πρέπει να την χάσεις με τίποτα.

Πρόκειται λοιπόν για το μαύρο μποτάκι με τακούνι cowboy. Έχει μυτερό τελείωμα και κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ. Μπορείς να το φορέσεις με φόρεμα, φούστα, το αγαπημένο σου κλασικό τζιν, ακόμη και με βερμούδα για ένα πιο stylish look.

Αυτό είναι το αγαπημένο μποτάκι των γυναικών από τα Zara:

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ COWBOY ΜΥΤΕΡΟ - Από 49,95 € μόνο με 29,99 €

Zara εκπτώσεις παπούτσια

TAGS