Η λύση για τα πιο girly looks είναι εδώ!

Η λύση για τα πιο girly looks είναι εδώ!

Η άνοιξη έχει έρθει (το λέει και το ημερολόγιο), η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά και ο ήλιος μάς κάνει παρέα περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα. Μέσα Απριλίου πια και αισθάνομαι την ανάγκη να ανακαλύψω «φρέσκα» κομμάτια για να ανανεώσω το καθημερινό μου στυλ!

marmalady clothing sport

ρούχα θεσσαλονίκη

Η νέα μου online εμμονή, άλλωστε, έχει να μου προτείνει πολλές ιδέες για να δώσω νέα πνοή στην γκαρνταρόμπα μου. Για παράδειγμα, για τις βόλτες μου στην πόλη, έχω να διαλέξω θηλυκά τοπ αλλά και stylish φόρμες και φούτερ παντελόνια που θα βρω στο τέλειο e-shop Marmalady Clothing Bar, όλα σε απίθανα χρώματα και girly σχέδια, από το κλασικό γκρι μέχρι το ροζ της Barbie και από το απόλυτο λευκό έως το φωτεινό cobalt blue...

marmalady clothing

Όσο για τις casual εμφανίσεις μου; Θα επιλέξω ψηλόμεσα τζιν παντελόνια (φέτος έχουν την τιμητική τους) σε straight γραμμή ή με rock σκισίματα και θα τα ταιριάξω με μοντέρνες μπλούζες και blazers - το φούτερ σετ με τα snake prints το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!

marmalady snake print

marmalady ρούχα

Κι επειδή ξέρω πως τα κατάλλλα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μου με μια κίνηση, θα επενδύσω σε ένα (τουλάχιστον) ζευγάρι chunky sneakers σε παστέλ τόνους ή από σουέτ για ένα πιο κομψό εφέ!

marmalady clothing παπούτσια

Τέλος επειδή το καλοκαιράκι είναι κοντά και δεν σταματώ να ονειρεύομαι τις διακοπές μου, προνοώ από τώρα και επιλέγω μονόχρωμα ή εμπριμέ μπικίνι για τις εμφανίσεις μου στην παραλία!

marmalady clothing μαγιώ

Για περισσότερα γυναικεία ρούχα:

www.marmaladyclothingbar.com

Facebook: marmaladyclothing

Instagram: marmaladyclothingbar