Στα Zara το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις σε Μύκονο και... Αθήνα

Εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις σε Μύκονο και... Αθήνα

Αυτό το άρθρο δεν απευθύνεται μόνο σε εσάς που θα πάτε σε κάποιο νησί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά και σε εσάς που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή έλλειψης χρημάτων θα μείνετε στην Αθήνα και θα κάνετε τις βουτιές σας σε παραλίες της Αττικής. Με την μουσική να έχει επιστρέψει και την απαγόρευση κυκλοφορίας να έχει πάει μια ώρα αργότερα, τα βράδια μας έχουν άλλη... πνοή! Για αυτό το λόγο βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara.

Φέτος η μόδα θέλει χρώμα και print. Ειδικά τα λουλουδάτα φορέματα και το σατέν ύφασμα, έχουν αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστικό ρόλο στα ρούχα. Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε να πείτε "ναι" στα trend που κυκλοφορούν.

Αυτό το φόρεμα των Zara θα αποθεώσει το στιλ σας στις βόλτες σας

Σας λάτρεις της μόδας, δεν γινόταν να μην σας προτείνουμε κάποιο ρούχο που μας κίνησε το ενδιαφέρον, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση αγοράς στην διαδικτυακή σελίδα των Zara. Η νέα τους συλλογή είναι φανταστική! Από μπλούζες, παντελόνια μέχρι και παπούτσια. Ένα κομμάτι ωστόσο, μας τράβηξε όλη την προσοχή!

Πρόκειται για το μπλε ηλεκτρίκ εφαρμοστό ντραπέ φόρεμα, το οποίο διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και άνοιγμα στο πίσω κάτω μέρος. Κοστίζει 29,95€ και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το φορέσεις και σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή του Ιουνίου, αλλά και μέσα στην πόλη.

Zara μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα

Αν δεν σου αρέσει να πούμε το μπλε χρώμα, σου έχουμε βρει και ένα κόκκινο, κατάλληλο για μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά.

Πως να φορέσεις το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα των Zara

Αν σύντομα ταξιδέψεις σε κάποιο νησί, όπως για παράδειγμα η Μύκονος, μπορείς να το συνδυάσεις με λεπτά χαμηλά πέδιλα - για να μην πέσεις στα σοκάκια - να πιάσεις τα μαλλιά σου με μια κορδέλα που να ταιριάζει με το χρώμα των παπουτσιών και του φορέματος, ένα μικρό τσαντάκι που να φοριέται χιαστή και είσαι έτοιμη.

Από την άλλη αν θέλεις να το φορέσεις στην πόλη και πιο... trendy, επέλεξε να φορέσεις sneakers κοντροκομμένα σε λευκό χρώμα, και συνδυάζοντας τα με ένα τσαντάκι επίσης χιαστή είσαι ready for coffee ή χαλαρό ποτάκι.