Απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 21' το φούξια ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Θα σε κοιτάει όλη η παραλία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 21' το φούξια ολόσωμο μαγιό από τα Zara

H νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, είναι γεμάτη ξεχωριστά κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι. Ένα κομμάτι της συλλογής που έχει ξεχωρίσει είναι τα μαγιό, τα οποία έρχονται σε πρωτοπόρα σχέδια και χρώματα για να κάνεις τη διαφορά στην παραλία.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα, το πιο στιλάτο μαγιό από τα Zara, στην πιο προνομιακή τιμή! Το συγκεκριμένο μαγιό έχει βολάν στο μανίκι και το μπούστο και βγαίνει σε φούξια καθώς και σε λαχανί. Τέλος τα άσπρα και τα μαύρα μαγιό, το καλοκαίρι του 2021, ζητάει έντονα χρώματα και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων είναι εδώ για να σου τα δώσει!

Βέβαια, αν θες να παίξεις με ένα πιο safe κομμάτι, τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα, με αυτό το φανταστικό άσπρο ολόσωμο μαγιό που εντοπίσαμε.

Το ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Το μαγιό αυτό, μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αποτελεί την νούμερο 1 τάση. Κοστίζει 25,99€.

Zara ολόσωμο μαγιό

Πανζουρλισμός στα Zara με το ημιδιάφανο παντελόνι

Χαμό έχει προκαλέσει ένα ημιδιάφανο παντελόνι που θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara και μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί στην παραλία πάνω από το μαγιό, όσο και το βράδυ για χαλαρό ποτό με τις κολλητές ή τον αγαπημένο σου. Είναι μέσα στη μόδα και πολύ άνετο.

Το Youweeky.gr για ακόμη μια φορά έκανε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας και σου βρήκε - όπως κάθε φορά - το πιο hot κομμάτι της σεζόν.

Όπως έχουμε δει τα ημιδιάφανα κομμάτια σε παντελόνια αλλά και φορέματα είναι μέσα στα trend και φοριούνται πολύ. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε για τα δοκιμάσεις. Συνδύασε το με κάποια από τις φουλ οικονομικές τσάντες που σου βρήκαμε.

ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LIMITED EDITION

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.
  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

Zara ημιδιάφανο παντελόνι

TAGS