Θα βάλεις «φωτιά» με αυτό το κατακόκκινο φόρεμα από τα Stradivarius - Ιδανικό για νησί

Πανζουρλισμός με αυτό το κομμάτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα βάλεις «φωτιά» με αυτό το κατακόκκινο φόρεμα από τα Stradivarius - Ιδανικό για νησί

Αν και εσένα ένα από τα αγαπημένα σου χρώματα είναι το κόκκινο και είσαι έτοιμη να βάλεις κυριολεκτικά «φωτιά», τότε σου βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα από τα Stradivarius.

Μιας και έχει έρθει πια επίσημα το καλοκαίρι και σε λίγο καιρό οι περισσότεροι ετοιμάζουμε βαλίτσες και φεύγουμε για διακοπές, επιβάλλεται πρώτα μια βόλτα στα μαγαζιά.

Το Stradivarius πέρα από το ότι έχει βάλει μια ολοκαίνουργια σειρά ρούχων, έχει βάλει και τρομερές εκπτώσεις, που δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή πέρα από το να πας και να σηκώσεις όλο το μαγαζί!

Η πρώτη σου βέβαια επιλογή στην λίστα πρέπει όπωσδήποτε να είναι αυτό το κόκκινο μίνι φόρεμα, το οποίο φοριέται όλες τις μέρες και παντού.

Έχει μανίκι μέχρι τον αγκώνα και έτσι σίγουρα δεν θα χρειαστείς κάποιο πανωφόρι για τις δροσερές βραδιές του Αυγούστου ενώ μάλιστα είναι διαθέσιμο και σε άλλα 3 απίθανα χρώματα.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να βρεις και να κάνεις δικό σου το συγκεκριμένο φόρεμα μόνο με 19.99 ευρώ. Τρέξε να το αγοράσεις, όπως και αυτές τις τρεις συγκλονιστικές φούστες που φοριούνται πάντα και παντού!

Το κατακόκκινο φόρεμα από τα Stradivarius που θέλουν όλες οι γυναίκες

«Φωτιά» στα κόκκινα με αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Το πιο fashion wide leg τζιν παντελόνι ήρθε στα Stradivarius

Σιγά σιγά, έρχεται η άνοιξη και όλοι θέλουμε στην ντουλάπα μας ένα βολικό και ευκολοφόρετο τζίν παντελόνι για τις βόλτες μας. Τα Stradivarius φρόντισαν για αυτό.

Τα wide leg jeans είναι η απόλυτη τάση των γυναικείων jeans. Ενώ έχουν φαρδιά γραμμή στα πόδια, η μέση αναδεικνύεται κατάλληλα και δημιουργούνται ωραίες γεωμετρίες στη σιλουέτα σου.

Θα βρεις μακριά wide leg jeans σαν παντελόνες, τζιν έως τον αστράγαλο αλλά και πιο κοντά wide leg jeans σε στυλ ζιπ κιλότ!

Εμείς επιλέξαμε το συγκεκριμένο τζιν από το Stradivarius το οποίο θα το βρεις στην τιμή των 25,99 ευρώ. Τρέξε να το αγοράσεις όπως και αυτό το κοντό καρό σακάκι που είναι εξίσου σε τρομερή προσφορά!

παντελόνι wide leg stradivarius

παντελόνι wide leg