Μόνο με 12,95 ευρώ στα Zara το μαύρο φόρεμα που φοριέται καθημερινά

Βγαίνει σε ακόμη δυο χρώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο με 12,95 ευρώ στα Zara το μαύρο φόρεμα που φοριέται καθημερινά

Όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα μας έχουμε ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές το φόρεμα αυτό είναι σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει και με όλα τα χρώματα. Τέτοιο λοιπόν, θα βρεις στα Zara και η τιμή του είναι απλά αδιανόητη.

Συγκεκριμένα, κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ και βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, πράσινο και κόκκινο. Μάλιστα, με αυτή την τιμή μπορείς να αγοράσεις και να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου και τα τρία.

Μπορείς λοιπόν να το φορέσεις από το πρωί με sneakers ή φλατ πέδιλα και μια τσάντα πλάτης, έως και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο ή τρίπατο, με μια μικρή τσάντα χιαστή ή ώμου. Στα Zara θα βρεις άκρως καλοκαιρινές και εκπτωτικές τσάντες και σου προτείνουμε αυτές.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα των Zara

  • ΑΜΑΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ.
  • 12,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 4174/638

Μόνο με 12,95 ευρώ στα Zara το μαύρο φόρεμα που φοριέται καθημερινά

Φόρεσε από μέσα αυτό το αδιανόητο μαγιό και πήγαινε στη θάλασσα

Ετοιμάζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές με τις κολλητές; Σου βρήκαμε το μαγιό που θα κάνει το hot girl summer σου πιο στιλάτο. Το ολόσωμο μαγιό των Zara σε λευκό χρώμα είναι απλά απίστευτο και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη, άνοιγμα μπροστά στο στήθος και τιράντες. Ειδικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες θα δείχνει άκρως εντυπωσιακό, αφού με το λευκό θα κάνει αντίθεση.

Μάλιστα, το εν λόγω μαγιό μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα παντελόνι ή φούστα και να το φορέσεις στην βόλτα σου. Είτε πρωινή, είτε βραδινή, αφού κάνει και σαν τοπάκι.

Αλλιώς, φόρεσε το μέσα από αυτό το αδιανόητο print φόρεμα της ίδιας εταιρίας, βάλε τα πέδιλα σου, ετοίμασε την τσάντα θαλάσσης και έφυγες για παραλία και μετά για φαγητό δίπλα από τη θάλασσα.

  • ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΣΟΥΡΑ
  • 22,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό | 0501/207

Zara λευκό ολόσωμο μαγιό