Πτώση τιμών στα Stradivarius - Τι παίρνεις με μόνο 10 ευρώ

Είναι μεγάλη ευκαιρία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πτώση τιμών στα Stradivarius - Τι παίρνεις με μόνο 10 ευρώ

Οι εκπτώσεις καλά κρατούν και πέρα από τα σούπερ items που μπορείς να βρεις στα Zara, η ομάδα του Youweekly.gr ξεχώρισε για σένα τρία συγκεκριμένα κι από τα καταστήματα Stradivarius.

Είναι all day προϊόντα που μπορείς αν τα συνδυάσεις σωστά να απογειώσεις το look σου!

Τα εκπτωτικά items των Stradivarius

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με σκισίματα

  • Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι skinny fit, με σχέδιο με πέντε τσέπες, και λεπτομέρεια από σκισίματα και κάτω μέρος με ξέφτια. Κλείσιμο με κουμπί και φερμουάρ και από ελαφρώς ελαστικό βαμβάκι.
  • Από 19,99 μόνο 9,99 ευρώ

Stradivarius τζιν

Vintage τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή

  • Από 25,99 μόνο 9,99 ευρώ

Stradivarius εκπτώσεις

Πέδιλα flatform με λεπτομέρεια στο δάχτυλο

  • Από 29,99 μόνο 9,99 ευρώ

Stradivarius παπούτσια

Τι πρέπει να προσέχετε στις εκπτώσεις

Κατά την περίοδο των τακτικών εκπτώσεων απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες, ενώ το ποσοστό έκπτωσης έρχεται συμπληρωματικά και όχι μόνο του. Έχει παρατηρηθεί, ότι επιχειρηματίες μέλη, καλοπροαίρετα και στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον σχετικό φόρτο εργασίας, δεν αναγράφουν στα υπό έκπτωση προϊόντα διπλές τιμές, αλλά καταφεύγουν στην χρήση γενικευμένου ποσοστού μείωσης.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρακτική είναι παράνομη και επισύρει αυστηρές κυρώσεις. Επιβάλλεται προσοχή από τους καταστηματάρχες, ώστε να αναγράφουν πρώτα απ’ όλα την παλιά και νέα τιμή των προϊόντων και κατόπιν γενικευμένο ποσοστό έκπτωσης.

Σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 5.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.