Θα τρελάνεις όλη την παραλία με αυτό το καφτάνι από τα Zara - Βγαίνει σε 5 χρώματα

Ότι πρέπει για γκράντε εμφανίσεις τον Αύγουστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα τρελάνεις όλη την παραλία με αυτό το καφτάνι από τα Zara - Βγαίνει σε 5 χρώματα

Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο ποσοστό φεύγει διακοπές τον Αύγουστο γι' αυτό και το Youweekly.gr βρήκε και σου παρουσιάζει το καφτάνι που εντόπισε στα καταστήματα Zara και που αξίζει πραγματικά να εντάξεις στην καθημερινότητά σου στο νησί που θα πας για να χαλαρώσεις.

Βγαίνει σε ταμπά (που θα το δεις παρακάτω), ροζ, ροζ τσιχλόφουσκας, μανταρινί και μαύρο.

Το νούμερο ένα καφτάνι των Zara

ΚΑΦΤΑΝΙ ΡΟΥΣΤΙΚ

  • ΚΑΦΤΑΝΙ ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ. ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ.
  • 25,95 EUR
  • Color Ταμπά | 0594/201

Zara καφτάνι

Κι αν θες και μαγιό, σου έχουμε βρει ένα τέλειο ολόσωμο εδώ!

Κι επειδή είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε προβληματισμό σου και ξέρουμε πως το καλοκαίρι σύνηθες φαινόμενο είναι οι στάμπες αντηλιακού πάνω στα μαγιό και τα καφτάνια μας... ιδού τρόπου για να απαλλαγείς εύκολα από αυτή την μάστιγα!

2 τρόποι για να καθαρίσεις το μαγιό σου από το αντηλιακό!

1ος τρόπος: Χρησιμοποίησε σόδα

Ανακάτεψε σόδα μαγειρικής με νερό ώστε να γίνει μία πάστα. Έπειτα, άπλωσε την επάνω στον λεκέ και άφησε την να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα. Εάν οι λεκέδες καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια από το μαγιό σου, θα ήταν προτιμότερο να το βάλεις να μουλιάσει μέσα σε ένα διάλυμα σόδας και νερού για μια ώρα ή και περισσότερο, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Η σόδα θα διασπάσει τους λεκέδες από τ αντηλιακό σου, ειδικά αν έχει σαν βάση του το λάδι. Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να το πλύνεις όπως θα έκανες κανονικά.

2ος τρόπος: Χρησιμοποίησε λευκό ξύδι

Ανάμειξε τρία μέρη ζεστό νερό με ένα μέρος λευκό ξύδι σε μία λεκάνη και βύθισε μέσα της το μαγιό σου και πάλι για τουλάχιστον μια ώρα. Βέβαια, ακόμη καλύτερο θα ήταν να βάλεις πρώτα μία μικρή ποσότητα από το λευκό ξύδι απευθείας επάνω στο λεκέ και μετά από μερικά λεπτά να το βάλεις στην λεκάνη σου.