5 μίνι φορέματα για τον 15αύγουστο από τα Stradivarius με λιγότερο από 20 ευρώ

Τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην βαλίτσα σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
5 μίνι φορέματα για τον 15αύγουστο από τα Stradivarius με λιγότερο από 20 ευρώ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού για αυτό και πρέπει να ετοιμάζομαστε σιγά σιγά για την εμφάνιση μας τον δεκαπενταύγουστο. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 ιδανικά φορέματα από τα Stradivarius.

Είναι άνετα, μοδάτα, δροσερά και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και ενδείκνυνται τόσο για casual εμφανίσεις όσο και για πιο βραδινές.

Με ένα κατάλληλο παπούτσι και μια τσάντα μπορείς να αλλάξεις εντελώς το look σου και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και μοναδικό.

Το απίστευτο μάλιστα είνα πως αυτά τα 5 συγκεκριμένα φορέματα είναι πάρα πολύ οικονομικά, μιας και κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ για αυτό και σίγουρα επιβάλλεται να αγοράσεις έστω ένα από αυτά, όπως φυσικά να κοιτάξεις και αυτά τα φοβερά πέδιλα που βγαίνουν και σε 6 χρώματα.

Η ομάδα του Youweekly λοιπόν σας παρουσιάζει 5 φορέματα που ξεχώρισε από τα Stradivarius!

5 μίνι φορέματα από το Stradivarius που χρειάζεσαι επειγόντως

Κοντό κόκκινο φόρεμα

19,99 €

Stradivarius φόρεμα κόκκινο

Κοντό φόρεμα με λαιμόκοψη halter

17,99 €

Stradivarius φόρεμα μαύρο

Φόρεμα κρουαζέ με τιράντες

19,99 €

Stradivarius φόρεμα φλοράλ

Φόρεμα mesh lingerie

15,99 €

Stradivarius φόρεμα καφέ

Κοντό φόρεμα με λάστιχο

29,99 €

Stradivarius φόρεμα μαύρο

Συνδύασε τα παραπάνω φορέματα με την κόκκινη τσάντα από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο διαδικτυακό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων, Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, την πιο στιλάτη κόκκινη καπιτονέ τσάντα, την οποία μπορείς να φορέσεις άνετα στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που σίγουρα θα ευχαριστηθείς αν το προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Και ποια γυναίκα δεν χρειάζεται μία μεγάλη τσάντα για να κάνει τις καθημερινές της δουλειές και να χωράει μέσα όλα της τα πράγματα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τσάντα που σου βρήκαμε βγαίνει σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα, το οποίο σίγουρα θα κάνει τις εμφανίσεις σου πιο έντονες και πιο εντυπωσιακές. Μάλιστα θα μπορούσες να τη συνδυάσεις και με αυτά τα must πέδιλα που σου βρήκαμε.

Κόκκινη τσάντα καπιτονέ