Για όλους τους σωματότυπους αυτό το φόρεμα από τα Zara - Είναι κόκκινο και μακρύ

Κάντο δικό σου μόνο με 25,95 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για όλους τους σωματότυπους αυτό το φόρεμα από τα Zara - Είναι κόκκινο και μακρύ

Πέρασαμε καραντίνα, τώρα έχουμε καλοκαίρι, οπότε είναι φυσιολογικό να έχουμε πάρει μερικά κιλά. Αυτό όμως το φόρεμα από τα Zara που βρήκαμε, κολακεύει όλους τους σωματότυπους και δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι καθόλου για ατέλειες.

Πλησιάζουν οι μέρες του 15Αύγουστου και αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι θα φύγουμε για διακοπές άρα είναι ώρα για shopping therapy. Ωστόσο, είναι πολλά τα ρούχα τα οποία ίσως μας τονίζουν σημεία που δεν θέλουμε και ακόμα και αν τα αγόρασουμε, σίγουρα δεν θα τα υποστηρίζουμε, μιας και θα φοράνε αυτά εμάς και όχι εμείς αυτά.

Άρα, χρειάζεται να κάνεις μια πολύ πολύ καλή αναζήτηση και έρευνα στα μαγαζιά. Εμείς μάλιστα την κάναμε ήδη για εσένα και βρήκαμε στο Zara φοβερά ρούχα, τόσο casual όσο και βραδινά, που είναι αέρινα και άνετα και κολακεύουν πολύ το σώμα μας.

Χαρακτηριστκό παράδειγμα είναι ένα κατακόκκινο φλογερό φόρεμα που βρήκαμε. Είναι μακρύ, με ένα σκίσιμο στο κάτω μέρος και με ωραίο κρουαζέ σχέδιο στο στήθος.

Το φοράς τέλεια τόσο με κάποιο σανδάλι όσο και με ένα τακούνι! Δεν κολλάει καθόλου πάνω στο σώμα οπότε ούτε ζεσταίνεσαι αλλά ούτε έχεις το φόβο μην κολλάει πάνω σου και δείχνει όλα δεν θέλεις να δείχνει. Εκτός από το φόρεμα αυτό και αυτά τα 3 μαγιό μπορούν να δείξουν το σώμα σου πιο ωραίο από ποτέ!

Κόκκινο φόρεμα από τα Zara που κολακεύει όλα τα σώματα

  • ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ V ΚΡΟΥΑΖΕ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ.
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΣΟΡΤΙ ΦΟΔΡΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  • ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  • 25,95 EUR

Zara κόκκινο φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτά τα φοβερά πέδιλα

Για σένα που δεν έχεις φύγει ακόμα διακοπές η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε το μοναδικό παπούτσι που πρέπει να έχει φέτος η βαλίτσα σου και είναι από τα καταστήματα Zara!

Όπως οι τσάντες, έτσι και τα παπούτσια είναι το Α και το Ω σε ένα σύνολο! Αυτά τα πέδιλα που θα βρεις παρακάτω είναι η νούμερο ένα τάση της σεζόν και το καλό είναι πως μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα τους κάνεις!

ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΣΤΡΑΣ

  • ΙΣΙΟ ΠΕΔΙΛΟ. ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ.
  • AIRFIT®. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 1 CM
  • Color Γκρι | 3605/810
  • 39,95 EUR

Zara πέδιλο φλατ

TAGS