Αυτό είναι το φόρεμα από τα Bershka που κάνει πάταγο - Σε τιμή σοκ!

Αγόρασε το όσο προλαβαίνεις!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το φόρεμα από τα Bershka που κάνει πάταγο - Σε τιμή σοκ!

Όταν έρχεται η περίοδο του καλοκαιριού αναμφίβολα οι γκαρνταρόμπα μας «παίρνει φωτιά» καθώς το φόρεμα είναι must για όλες μας. Βέβαια υπάρχουν κι εκείνες οι οποίες χειμώνα καλοκαίρι το επιλέγουν.

Τα bershka σας έχει για άλλη μια φορά την λύση καθώς πέρα από ένα φόρεμα το οποίο είναι σε πολύ καλή τιμή, είναι επίσης και πρακτικό. Ποια δεν θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της ένα φόρεμα το οποίο να είναι σε καλή ποιότητα χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβό;

Το παρακάτω κοντό ριμπ εφαρμοστό φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με όλα καθώς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας και βγαίνει σε τρία χρώματα για όλα τα γούστα, όμως εμείς σου έχουμε και τα ψηλοτάκουνα τα οποία ταιριάζουν γάντι.

Δείτε παρακάτω το κοντό εφαρμοστό ριμπ φόρεμα

  • Χρώμα Πορτοκαλί
  • 9,99 ευρώ

Bershka - Πορτοκαλί

  • Χρώμα Ροζ
  • 9,99 ευρώ

Bershka - Ροζ

  • Χρώμα μαύρο
  • 9,99 ευρώ

Bershka - Μαύρο

3+1 παντελόνια από τα Bershka με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

Με αυτό το blazer ανδρικού τύπου θα αλλάξεις όλο το στιλ σου

Μήπως είσαι κοπέλα που της αρέσει το πιο casual look, αφού είναι πιο εύκολο στους συνδυασμούς, μιας και δεν χρειάζεται πολλά πολλά; Λοιπόν, θα σου προτείνω να το τολμήσεις και να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου, με ένα καταπληκτικό blazer ανδρικού τύπου, το οποίο σου βρήκα στα Bershka.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραμελήσουμε τον εαυτό μας και θα συνηθίσουμε στις πιτζάμες και στις φόρμες. Που ναι μεν είναι άνετες, ωστόσο, «εξαφανίζουν» λίγο την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα. Ειδικά, αν είμαστε κλεισμένες στο σπίτι με μαλλί κοτσίδα (να πετάνε και ανέμελες τρίχες) και εντελώς άβαφες.

Φόρεσε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σου, το blazer που σου προτείνω και θα σε βοηθήσω να συνδυάσεις, στείλε το 6 στο 13033 και περπάτησε λίγο στην παραλία ή στο κέντρο.

Όσον αφορά, λοιπόν, το blazer, είναι ανδρικού τύπου -δηλαδή λίγο πιο αυστηρό- και σε χακί χρώμα, ενώ βγαίνει και στο χρώμα της άμμου και θα το βρεις στα Bershka.

Μπορεί να το συνδυάσεις άνετα με το αγαπημένο σου τζιν, ειδικά αν είναι τζιν ανοιχτόχρωμο, με ένα ζιβάγκο σε λευκό ή και μπεζ ανοιχτό χρώμα σε στενή, ιδανικά, γραμμή. Ένα ζευγάρι sneakers λευκά, ένα παλτό ή γουνάκι επίσης ανοιχτόχρωμο και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις.

Εννοείται βέβαια, πως μπορείς εσύ να το συνδυάσεις με ό,τι θελήσεις!

Στα Bershka, βέβαια, θα βρεις και μοναδικά μποτάκια που είναι και hot τάσεις για φέτος. Είναι ιδανικά για κάθε ημέρα.

Βρες το εδώ

Bershka blazer ανδρικού τύπου

TAGS