Η πιο basic φούστα για καθημερινές εμφανίσεις μόνο στα Zara με 25,95 ευρώ

Σίγουρα αυτή την φούστα την θυμάστε όλες....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πιο basic φούστα για καθημερινές εμφανίσεις μόνο στα Zara με 25,95 ευρώ

Ναι μπορεί να είναι η πιο basic φούστα που υπάρχει, ωστόσο με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί παντού σε καθημερινή βάση. Στα Zara θα την βρεις με 25,95 ευρώ και θα την αγαπήσεις. Μπορείς να την κάνεις casual, αλλά και σικ.

Τι και αν την φοράνε γυναίκες για τις πιο "επίσημες" εμφανίσεις τους, κυρίως επαγγελματικές, αν ξέρεις από μόδα μπορείς να την κάνεις να δείχνει πολύ εντυπωσιακή ακόμη και με sneakers.

Ο λόγος για την κλασική μαύρη, στενή, μίνι φούστα που σίγουρα όλες θυμόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια που την φορούσαμε στις παρελάσεις. Η εν λόγω φούστα λοιπόν, ήρθε και πάλι στην μόδα όπως πολλά trends που φορούσαν οι μαμάδες μας.

Συνδύασε την με t-shirt me λόγκο και sneakers για τις πιο πρωινές σου εξόδους και με ένα μποτάκι και ένα πιο girly top για τις πιο βραδινές σου. Όσο για τα hot βράδια για ποτό με ένα ψηλό πέδιλο - όπως αυτό το φτερωτό - και μια πιο κιριλέ μπλούζα θα είναι τέλεια.

Αυτή είναι η basic φούστα των Zara

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΡΑΦΕΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.
  • 25,95

Zara μαύρη basic φούστα

Συνδύασε την φούστα με αυτά τα εκκεντρικά πέδιλα για να κλέψεις όλα τα βλέμματα

Άμα ψάχνεις ένα παπούτσι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο λεπτό, σου βρήκαμε το ιδανικό. Είναι γεμάτο στρας, με λεπτό τακούνι και μπορείς να το βρεις στα αγαπημένα Zara.

Ενδείκνυται μόνο για βραδινές εμφανίσεις, μιας και δεν το λες και διακριτικό, ωστόσο για ένα ποτό σε κάποιο κλαμπ ή στα μπουζούκια είναι η καλύτερη επιλογή.

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με κάποιο παντελόνι είτε με κάποιο φόρεμα, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε να το φορέσεις με κάτι κοντό, ώστε να φαίνεται όλο το σχέδιο του παπουτσιού, όπως με αυτό εδώ.

Κοστίζει 45,95 ευρώ!

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ.
  • ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ.
  • ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 8,3 CM

Zara πέδιλα στρας

TAGS