Με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ στα Zara τα πιο γυναικεία αθλητικά παπούτσια

Για άνετο και στιλάτο περπάτημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ στα Zara τα πιο γυναικεία αθλητικά παπούτσια

Ψάχνεις άνετα αθλητικά παπούτσια; Σου βρήκαμε στα Zara τα κατάλληλα με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ και είναι τα πιο girly που θα βρεις, λόγω μιας μικρής και τέλειας λεπτομέρειας που έχουν.

Τα sneakers έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, καθώς με διάφορους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Πολλές fashion bloggers μέσω των social media, μας έχουν δείξει και προτείνει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε με ένα αθλητικό παπούτσια να δείχνουμε σικάτες και κομψές.

Αυτά λοιπόν που σου βρήκαμε στην αγαπημένη αλυσίδα, κοστίζουν μόλις 19,95 ευρώ, είναι λευκά και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα που μπορεί να έχει στην ντουλάπα σου. Το λευκό είναι η πιο ευκολοφόρετη απόχρωση.

Μάλιστα, το εν λόγω παπούτσι ταιριάζει και με αυτό το απίστευτο, αλλά... περίπλοκο φόρεμα που θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara.

Αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια των Zara

  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΣΤΗ ΦΤΕΡΝΑ. ΣΟΛΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.
  • STARFIT. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3 CM
  • 19,95 EUR

Zara γυναίκα αθλητικά παπούτσια

Συνδύασε τα παπούτσια με αυτό το καθημερινό slim τζιν παντελόνι

Τώρα που ο Αύγουστος σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και η ζέστη έχει "σπάσει" λίγο τα βράδια, μπορείς άνετα να φορέσεις τζιν παντελόνι για την έξοδο σου. Τα τζιν είναι η πιο safe επιλογή για τις εμφανίσεις σου, αφού με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού.

Στο γραφείο, σε έναν χαλαρό καφέ, ακόμη και το βράδυ για ποτό με το αγόρι ή τους φίλους. Επίσης, το κατάλληλο ύφασμα ανάλογα με τη σιλουέτα σου θα "κρύψει" όσα δεν θέλεις να φαίνονται, ενώ θα την δείχνει πιο στιλάτη.

Εμείς λοιπόν στα Zara και συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα τους, σου βρήκαμε το πιο τέλειο τζιν που είναι αυτό που ψάχνεις! Το παντελόνι για... όλες τις χρήσεις. Μάλιστα, κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις και το χειμώνα.

Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια, συνδύασε το με μια από αυτές τις απίστευτες τσάντες της αγαπημένης αλυσίδας που ξεπουλάνε σαν τρελές και είσαι έτοιμη.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΣΕΠΕΣ. ΜΕ ΟΨΗ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟΥ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ.
  • 29,95 EUR

Zara slim τζιν τιμή

TAGS