Κάνει 19,99 ευρώ αυτή η τσάντα από τα H&M - Όλοι θα την περνάνε για μάρκα

Σικάτη και πάμφθηνη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει 19,99 ευρώ αυτή η τσάντα από τα H&M - Όλοι θα την περνάνε για μάρκα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη καφέ τσάντα, την οποία δε θα θες σε καμία περίπτωση να βγάλεις από πάνω σου.

Μπορεί να κοστίζει μόλις 19,99€, ωστόσο αυτή η τσάντα μοιάζει να βγήκε από τον κατάλογο γνωστού οίκου μόδας μιας και είναι σικάτη και την ίδια στιγμή συνδυάζεται εύκολα με όποιο ρούχο κι αν επιλέξεις.

Μία ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη τσάντα, είναι αυτό το υπέροχο λευκό φόρεμα που βρήκαμε για εσένα.

Αυτή είναι η τσάντα από τα H&M που σου προτείνουμε να πάρεις

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα σου λύνει τα χέρια, κάθε φορά που δε θα ξέρεις πώς να συνδυάσεις το σύνολό σου.

Τσάντα shopper από απομίμηση δέρματος με κοκκώδη υφή. Εσωτερικό από απομίμηση σουέντ και δύο χερούλια επάνω. Χωρίς φόδρα. Διαστάσεις 16x28x38 εκ.

Τιμή: 19,99€

H&M καφέ τσάντα

Συνδύασε την καφέ τσάντα με αυτό το λευκό τζιν από τα H&M

Το λευκό χρώμα είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το καλοκαίρι, ειδικά σε τζιν παντελόνι, με τα H&M να διαθέτουν το ιδανικό κομμάτι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν επανέλθει στη μόδα τα τζιν που θυμίζουν 70s, όπως τα ψηλόμεσα, slim fits και αυτά με μακριά φαρδιά καμπάνα.

Στην νέα λοιπόν συλλογή των H&M εμείς βρήκαμε το ιδανικό λευκό τζιν του φετινού καλοκαιριού που θα σε συντροφεύσει στις εξόδους σου.

Είναι υπερβολικά άνετο και κλασάτο, ενώ εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, ανάλογα φυσικά τα παπούτσια αλλά και το μπλουζάκι που θα επιλέξεις ενώ φόβερο είναι και το μεταλλιζέ φόρεμα από τα H&M.

Flared High Jeans

  • Πεντάτσεπο τζιν από βαμβακερό denim με ψηλή μέση, και κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.
  • Τσάκιση στα πόδια και φαρδιά, εβαζέ μπατζάκια.
  • 39,99 €

λευκό τζιν από τα H&M

TAGS