Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτό το τζιν από τα Zara - Έχει γίνει ανάρπαστο

Ξεπουλάει πριν καλά καλά κυκλοφορήσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτό το τζιν από τα Zara - Έχει γίνει ανάρπαστο

Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara και κρύβει "διαμαντάκια"! Εμείς με μία σύντομη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και must τζιν της σεζόν.

Το συγκεκριμένο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να φορέσεις.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο κομμάτι, το οποίο φοριέται ακόμα και τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και δεν έχει χειμωνιάσει. Συνδύασέ το με ένα πέδιλο και ένα απλό πουκάμισο και μέσα σε πέντε λεπτά θα έχεις κάνει μία απίστευτη στιλιστική επιλογή! Και γρήγορα και οικονομικά.

Αυτό είναι το τζιν από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα τζιν που δε θα έπρεπε να λείπει από την φθινοπωρινή συλλογή καμίας γυναίκας.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara mom τζιν

Συνδύασε το παντελόνι σου με αυτό το ημιδιάφανο πουκάμισο

Το ζεβρέ print τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στα hot trend. To έχουμε δει να το φοράνε πολλές influencers, σε φορέματα, παντελόνια αλλά και τοπάκια. Με λίγα λόγια το εν λόγω print έχει πάρει τη θέση του λεοπάρ που κάποτε υπήρχε σε όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Στα Zara λοιπόν, σου βρήκαμε το πιο τέλειο πουκάμισο στο συγκεκριμένο χρώμα. Πρόκειται για το ημιδιάφανο πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κλείνει μπροστά με κουμπιά και είναι σε φαρδιά γραμμή.

Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ σου. Δηλαδή, αν είναι πολύ έντονο ή σε πιο φυσικό.

Επίσης, αν θέλεις να δώσεις περισσότερο στιλ στην εμφάνιση σου, μπορείς να φορέσεις αυτό το φόρεμα σε λευκό χρώμα και από πάνω να βάλεις το πουκάμισο ανοιχτό σαν πανοφώρι.

29,95

Zara ζεβρέ ημιδιάφανο πουκάμισο

TAGS