DK Style: Όλα τα trends του φθινοπώρου είναι εδώ!

DK Style: Όλα τα trends του φθινοπώρου είναι εδώ!

Νέα ξεκινήματα, νέα σεζόν, νέα εποχή, χρειάζομαι και... νέα γκαρνταρόμπα! Ανοίγω συρτάρια και ντουλάπες και ανακαλύπτω ότι χρειάζομαι κομμάτια που να ταιριάζουν στο στυλ μου, αλλά θέλω να πειραματιστώ κιόλας με τις τάσεις και να ντυθώ λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Το μυαλό μου πάει κατευθείαν στους ειδικούς της... μόδας, που παίζουν στα δάχτυλα trends, συνδυασμούς και looks, για να με κάνουν να νιώσω μοναδική σε κάθε μου εμφάνιση.

dk style cargo παντελόνι

Παντελόνι cargo με αλυσίδα

dk style πουκαμίσα φόρεμα

Πουκάμισο φόρεμα με ζώνη

dk style φόρεμα μαύρο με σούρες

Φόρεμα μίνι με σούρα

Με ένα κλικ στο DK Style η καινούργια κολεξιόν έχει ό,τι χρειάζομαι και φέτος. Παντελόνια, πλεκτά, φορέματα, twin sets, μπλούζες, πανωφόρια θα γεμίσουν την ντουλάπα μου και θα γίνουν τα βασικά μου για all-day outfits στην πόλη, στην εκδρομή, στο γραφείο, στο γυμναστήριο!

dk style σακάκι

Σακάκι δίχρωμο με σχέδια αλυσίδες

dk style σετ σακάκι σορτσάκι

Σετ σακάκι σορτς

dk style φόρεμα με δαντέλα

Φόρεμα midi με λεπτομέρειες δαντέλα

Μέσα από την τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και μοτίβα ήδη έχω βρει αυτό που καλύπτει τα γούστα μου και ταιριάζει στη σιλουέτα μου. Κι αν δυσκολευτώ, έχω τους ειδικούς να μου προτείνουν τους πιο stylish συνδυασμούς και τα πιο μοδάτα σύνολα που θα κάνουν κάθε look μου να ξεχωρίσει.

dk style φόρεμα με ζώνη

Φόρεμα maxi μακρυμάνικο με ζώνη

dk style σετ παντελόνα

Σετ τοπ με παντελόνα

dk style ολόσωμη φόρμα μαύρη

Ολόσωμη φόρμα με φερμουάρ και ζώνη

Και φυσικά η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής είναι ένα... δέλεαρ για να αποκτήσω όχι ένα αλλά περισσότερα κομμάτια από τη νέα συλλογή, άσε που δεν είναι και τόσο εύκολο να διαλέξω, αφού το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Τα θέλω όλα!

dk style τζιν παντελόνι

Παντελόνι jean high-waisted

dk style ζακέτα

Ζακέτα πλεχτή

dk style αέρινο σορτσάκι

Σορτς closs

dk style αθλητικό σετ

Κολάν σετ με τοπ ροζ πουά

Πώς όχι, κορίτσια, αφού το DK Style είναι... έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι μανία και εθισμός, είναι από μόνο του η μαγεία της μόδας σε όλο της το μεγαλείο! Δοκιμασμένο e-shop από τα λίγα, μου εξασφαλίζει άμεση παράδοση, με ελάχιστο κόστος μεταφορικών και φυσικά είμαι σίγουρη για τα ρούχα που επέλεξα χωρίς να ρισκάρω μια... απογοήτευση κατά το unboxing!

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

dkstyle.gr

Facebook: DK.Style.Fashion

Instagram: dk_stylefashion