Αν και πορτοκαλί, απίστευτα στιλάτο - Το νέο μπουφάν των Zara που ξεπουλάει σαν τρελό

Κοστίζει 25 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν και πορτοκαλί, απίστευτα στιλάτο - Το νέο μπουφάν των Zara που ξεπουλάει σαν τρελό

Οι κρύες ημέρες αρχίζουν να έρχονται - ήδη από σήμερα χαλάει ο καιρός σε πολλές περιοχές - και η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara έχει φέρει πολλά διαμάντια για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.

Η ομάδα του Youweekly.gr ξεχώρισε ένα υπέροχο μπουφάν - γιλέκο που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως αργά το απόγευμα κι αν το συνδυάσεις σωστά κανείς δεν θα παίρνει τα μάτια του από πάνω σου!

Το καπιτονέ μπουφάν των Zara

  • ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΙΚΙΑ. ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΚΑΙ STOPPER. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ.
  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Πορτοκαλί | 5320/700

Zara μπουφάν

Zara νέα συλλογή χειμερινά

Βέβαια, αν θες κάτι σε πιο μακρύ, μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το παλτό που το φόρεσε και η Ζέτα Μακρυπούλια και κοστίζει μάλιστα μόνο 13 ευρώ.

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν από τα Zara

Πρόκειται για το ψηλόμεσο μαύρο τζιν παντελόνι με πέντε τσέπες, σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Μπορεί ακόμη να μην έχει στα ράφια των καταστημάτων, ούτε online, ωστόσο σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του.

Μπορείς άνετα να το φορέσει το πρωί στη δουλειά, αλλά και το βράδυ για ένα ποτό με φίλους ή το αγόρι. Ταιριάζει με φούτερ ή τοπάκια, sneakers ή γόβες και πέδιλα.

Zara μαύρο τζιν παντελόνι

TAGS