Εξαφανίζεται στο λεπτό αυτό το παντελόνι από τα Bershka - Με λιγότερο από 20€

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξαφανίζεται στο λεπτό αυτό το παντελόνι από τα Bershka - Με λιγότερο από 20€

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο εμείς σας βρήκαμε και πάλι την λύση καθώς ως γνωστόν έχει έρθει η ώρα που όλες χρειαζόμαστε μια ανανέωση στην ντουλάπα μας εξαιτίας της αλλαγής καιρού. Έτσι λοιπόν τα Bershka έχουν τα ιδανικότερα συνολάκια αλλά και ρούχα σε προσιτές τιμές.

Μπορεί να μην έχουν μπει ακόμη οι προσφορές στα Bershka όμως υπάρχουν ακόμη κάποια λίγα ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία είναι σε τιμή σοκ! Μάλιστα το συγκεκριμένο παντελόνι με ύφανση ριπ είναι άκρως βολικό ειδικά για τις κρύες νύχτες αλλά και ημέρες του χειμώνα.

Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί αρκετά εύκολα καθώς βγαίνει σε δυο χρώματα, δηλαδή σε μαύρο αλλά και σε άσπρο. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με αυτό το must have μπλέιζερ που είναι τάση φέτος.

Το παντελόνι από τα Bershka το οποίο βγαίνει σε δυο χρώματα

Παντελόνι σε ύφανση ριπ

15.59€ από 25.99€

Παντελόνι από τα Bershka

Bershka - Μαύρο παντελόνι

Αυτό είναι το παντελόνι από τα Bershka που κάνει θραύση

Καφέ παντελόνι από τα Bershka

Παντελόνια από τα Bershka

Το παλτό που θα σου κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα - Κάντο δικό σου μόνο με 29.99 ευρώ

Ο χειμώνας έρχεται σιγά σιγά για αυτό και εμείς πρέπει να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα χειμωνιάτικα και ζεστά ρούχα, άρα επιβάλλεται μια βόλτα από τα Bershka.

Μια αγορά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε είναι παλτό! Και αυτό γιατί θα μας κρατήσει συντροφιά όλους τους κρύους μήνες και είναι ένα κομμάτι που δεν το αποχωρίζεσαι στιγμή.

Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε στο site του Bershka, βρήκαμε το απόλυτο παλτό για φέτος. Είναι μακρύ, χοντρό και γκρι, ένα χρώμα που συνδυάζεται τέλεια με τα πάντα και δεν είτε ούτε πολύ φωτεινό ούτε πολύ σκούρο, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία.

Είναι διαθέσιμο, ωστόσο, και σε ακόμα δύο χρώματα -μπεζ και μαύρο- και η τιμή του ανέρχεται στα 29.99 ευρώ ενώ σου έχουμε βρει και ένα τέλειο blazer κατάλληλο για αυτήν την εποχή.

Bershka παλτό

TAGS