Με αυτό το πουκάμισο από τα H&M θα φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ - Κοστίζει λιγότερο από 20€

Βγαίνει σε έξι χρώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με αυτό το πουκάμισο από τα H&M θα φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ - Κοστίζει λιγότερο από 20€

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στυλάτο oversized πουκάμισο το οποίο βγαίνει σε έξι χρώματα και είναι must για φέτος.

Μπορεί να κοστίζει μόλις 19,99€, ωστόσο αυτό το πουκάμισο μοιάζει να βγήκε από τον κατάλογο γνωστού οίκου μόδας μιας και είναι σικάτο και την ίδια στιγμή συνδυάζεται εύκολα με όποιο ρούχο κι αν επιλέξεις.

Μία ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις το συγκεκριμένο πουκάμισο είναι, αυτά τα οικονομικά τζιν από τα H&M που αναδεικνύουν τέλεια την σιλουέτα.

Το oversized πουκάμισο από τα H&M

Μαύρο πουκάμισο

H&M - Πουκάμισο

H&M - Oversized πουκάμισο

Αυτό είναι το γκριζογάλανο πουκάμισο από τα H&M

H&M - oversized πουκάμισο

Πουκάμισο από τα H&M

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το 90's τζιν που κάνει «θραύση» στα H&M

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν της σεζόν, το οποίο θα φοράς όλο το χειμώνα του 2021! Ψηλόμεσο και κομψό, πρόκειται για το παντελόνι που θα λατρέψεις από το πρώτο λεπτό και ξεπουλάει ήδη.

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται στην ντουλάπα της ένα παντελόνι που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Θα μπορούσες μάλιστα να το συνδυάσεις και με αυτό το υπέροχο μποτάκι που εντοπίσαμε στα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M ψηλόμεσο παντελόνι

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 29,99€ και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS