Στα Zara με 34,99 ευρώ η πιο viral μπότα του χειμώνα

Έχει πέσει σχεδόν στα μισά η τιμή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara με 34,99 ευρώ η πιο viral μπότα του χειμώνα

Φέτος οι κερωμένες μπότες είναι πολύ της μόδας και βλέπουμε να βρίσκονται στις βιτρίνες όλων των καταστημάτων υπόδησης σε διάφορα χρώματα. Στα Zara ωστόσο, θα τις βρεις με έκπτωση 40% σε μπεζ χρώμα και θα τις αγαπήσεις.

Πρόκειται για τις ίσιες κερωμένες μπότες με λεπτομέρεια με ασορτί γάζια. Τελειώνει σε στρογγυλή λαιμόκοψη και το ύψος της σόλας τους είναι 5,2 c.

Ταιριάζει να τις φορέσεις με τζιν παντελόνια, αλλά και φούστες, ενώ το καλύτερο στιλιστικά αποτέλεσμα θα το έχεις αν τις συνδυάσεις με ένα μίντι φόρεμα. Όπως για παράδειγμα με αυτό το στενό και πολύ σικάτο φόρεμα που θα βρεις στα Zara με μόνο 10 ευρώ και βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα.

Αυτές είναι οι μπότες των Zara

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,2 CM
  • Από 59,95 EUR μόνο με 34,99 EUR -40%
  • Χρώμα Μπεζ | 1023/810

Zara κερωμένες μπότες

Συνδύασε την μπότα, με αυτό το καθημερινό με πάμφθηνο φόρεμα

Ψάχνεις το κατάλληλο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας; Μην κοιτά άλλο...στο βρήκαμε στην εκπτωτική κατηγορία των Zara στην επίσημη ιστοσελίδα. Είναι μαύρο, κλασικό, αλλά παράλληλα πολύ εντυπωσιακό.

Πρόκειται για το φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκάμισο με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει λεπτομέρεια με ζώνη και ασορτί φιόγκο. Επίσης, σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος. Κλείνει με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και διαθέτει επίσης κρυφό φερμουάρ στο πλάι στην ραφή.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ότι χρώμα σου αρέσει, ενώ με σωστούς συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί για καφέ ή στη δουλεία με ένα ζευγάρι αρβυλάκια σαν και αυτά ή για ποτό το βράδυ με τις φίλες ή το αγόρι.

  • Από 29,95 EUR μόνο με 16,99 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 2298/160

Zara μαύρο φόρεμα

TAGS