Πουλόβερ στα Zara με 12,95 ευρώ - Βγαίνει σε 9 διαφορετικά χρώματα

Και όχι δεν είναι εκπτωτικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πουλόβερ στα Zara με 12,95 ευρώ  - Βγαίνει σε 9 διαφορετικά χρώματα

Τα Zara δεν έχουν συγκλονιστικές τιμές μόνο στα εκπτωτικά τους! Στην κατηγορία με τα μη εκπτωτικά επίσης θα βρείτε ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές. Από φορέματα και παντελόνια μέχρι και μπλούζες. Όπως για παράδειγμα αυτό το πουλόβερ που εντοπίσαμε το οποίο κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ.

Πρόκειται για το πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Το κάτω μέρος του έχει ανοίγματα στα πλάγια. Επίσης, έχει τελειώματα σε ύφανση ριπ. Βγαίνει σε χρώμα γκρι ανθρακί, μαύρο, κόκκινο, πράσινο, γκρι σταχτί, μπλε ριγέ, εκρού, μπλε - πράσινο και καμηλό σκούρο.

Μπορεί να το φορέσεις άνετα στη δουλειά, στον καφέ και γενικά στην καθημερινότητα σου. Συνδύασε το αν θέλεις και για πιο στιλάτες εμφανίσεις φορώντας από πάνω αυτό το συγκλονιστικό μπλέιζερ.

Αυτό είναι ο πουλόβερ των Zara

  • 12,95 EUR
  • Χρώμα Γκρι ανθρακί | 1509/015

Πουλόβερ στα Zara με 12,95

Συνδύασε το πουλόβερ με αυτό το τζιν παντελόνι που κοστίζει μόνο 15 ευρώ

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα με πέντε τσέπες. Έχει στρίφωμα με τελείωμα στο ύψος του αστραγάλου και κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Το εν λόγω λοιπόν παντελόνι, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στην δουλειά ή στον καφέ, μέχρι και το μεσημέρι ή το βράδυ για φαγητό, ακόμη και για ποτάκι με τις κολλητές. Πάντα ωστόσο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Για παράδειγμα αν βάλεις από πάνω, αυτή την γούνα με κουκούλα που είναι πολύ χουχουλιάρικη, θα κάνει το look σου πιο απλό και καθημερινό. Αν όμως, βάλεις αυτό το πολύ στιλάτο μπλέιζερ θα το κάνεις πιο σικάτο.

  • Από 25,95 EUR μόνο με 14,99 EUR -40%
  • Χρώμα Βαθύ μπλε | 6147/230

Zara τζιν παντελόνι

TAGS