Η βελούδινη τσάντα των Zara που ξεπουλάει αυτές τις μέρες - Βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα

Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η βελούδινη τσάντα των Zara που ξεπουλάει αυτές τις μέρες - Βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα

Αφού σου βρήκαμε τα δυο top φορέματα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (δες τα εδώ) είναι δυνατόν να μην σου ολοκληρώσουμε το outfit με την κατάλληλη τσάντα; Την βρήκαμε στα Zara και οι zara lovers είναι η αλήθεια την έχουν φέρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Βγαίνει σε τρία χρώματα, μπλε, κίτρινο ώχρας και κόκκινο και κοστίζει 25,95 ευρώ.

ZARA ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΚΟΣ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

  • ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΟΥΡΑ. ΜΕ ΦΟΔΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ.
  • HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 21 X 23,5 X 9 CM
  • 25,95 EUR
  • 6102/910

Zara τσάντα

Πως να καθαρίσεις τα βελούδινα υφάσματα

  • Ο πιο συχνός και αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσεις ένα βελούδινο ύφασμα είναι το στεγνό καθάρισμα. Το πιο ακριβό είδος βελούδου που μπορείς να βρεις και σίγουρα δεν θα το διακινδύνευες να το χαλάσεις είναι το pure velvet, το οποίο στην ουσία είναι ένα μείγμα αιθυλεστέρα και βισκόζης. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, είναι να μην το βάλεις στο πλυντήριο ή να το τρίψεις στο χέρι, αλλά να χρησιμοποιήσεις την ηλεκτρική σου σκούπα ή να καθαρίσεις έναν λεκέ τοπικά.
  • Οι ατμοκαθαριστές ρούχων και πιο συγκεκριμένα οι ατμοκαθαριστές χειρός, είναι απίστευτα εύχρηστοι και αποτελεσματικοί. Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να φρεσκάρεις ένα vintage φόρεμα, αλλά και για να αφαιρέσεις τις ζάρες που δημιουργούνται όταν τσαλακώνεται, χωρίς να κάψεις το ύφασμα.
TAGS