Αδιανόητες εκπτώσεις έως - 80% στα Zara! Τοπάκι από 29,95 ευρώ μόνο με 5,99

Μην τις χάσεις με τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητες εκπτώσεις έως - 80% στα Zara! Τοπάκι από 29,95 ευρώ μόνο με 5,99

Απίστευτες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει στα Zara οι οποίες αγγίζουν το -80% σε πολλά από τα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις την κατηγορία "από -50%" και εκεί θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμείς κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση πέσαμε πάνω σε πολλά ρούχα κυρίως που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, αφού μπορεί αρχικά να λέγαμε πως έχουν "τσιμπημένη" τιμή, ωστόσο, τώρα έχει πέσει στα πατώματα.

Αυτό όμως που μας άρεσε περισσότερο και έχει αδιανόητη τιμή, είναι αυτό το crop top! Πρόκειται για ένα τοπ με ίσιο ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει λεπτομέρεια με κορδέλα από το ίδιο ύφασμα με λάστιχο στην πλάτη και κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στην ραφή.

Μπορεί να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με τους κατάλληλους συνδυασμούς, ενώ με μια σικάτη φούστα και αυτά τα απίστευτα πέδιλα που έχουν κάνει πάταγο είναι τέλεια για μια βραδινή εμφάνιση ή γιατί όχι και άμα είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Αυτό είναι το τοπάκι των Zara

  • Από 29,95 EUR μόνο με 5,99 EUR -80%
  • Χρώμα Μοβ | 4043/281

Zara εκπτώσεις -80%

Συνδύασε το crop top με αυτή την απίστευτη βινύλ φούστα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη βινύλ φούστα, η οποία δε θα πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για μία φούστα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΙΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ

Zara μίνι φούστα

TAGS