Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χοντρό μπουφάν από τα Bershka μόνο με 35,99 ευρώ - Βγαίνει συνολικά σε 4 χρώματα

Θα σε κρατήσει φουλ ζεστή

Χοντρό μπουφάν από τα Bershka μόνο με 35,99 ευρώ - Βγαίνει συνολικά σε 4 χρώματα
Shopping 27.01.2022 14:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πάταγο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στα Bershka ένα συγκεκριμένο χοντρό μπουφάν, κατάλληλο για τον φετινό χειμώνα, το οποίο μάλιστα είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα.

Οι κρύες μέρες έχουν ήδη έρθει για αυτό και πρέπει να κάνουμε μια γρήγορη βόλτα από τα μαγαζιά και να ενισχύσουμε την ντουλάπα μας με ζεστά και χοντρά ρούχα. Ένα λοιπόν κομμάτι που πρέπει όπως και δήποτε να αγοράσουμε είναι φυσικά το μπουφάν.

Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε το κατάλληλο στα Bershka. Είναι oversized με όψη νάιλος, το φοράς όλη μέρα και παντού και είναι σούπερ άνετο. Κοστίζει μόλις 35,99 ευρώ και βγαίνει σε 4 χρώματα, καφέ, μαύρο, κυπαρισσί και μπεζ ανοιχτό ενώ τέλεια επιλογή για τον φετινό χειμώνα είναι και αυτό το παλτό.

Χοντρό μπουφάν από τα Bershka

Bershka μπουφάν

Συνδυάσε το μπουφάν με αυτό το παντελόνι που βγαίνει σε δυο χρώματα και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο εμείς σας βρήκαμε και πάλι την λύση καθώς ως γνωστόν έχει έρθει η ώρα που όλες χρειαζόμαστε μια ανανέωση στην ντουλάπα μας εξαιτίας της αλλαγής καιρού. Έτσι λοιπόν τα Bershka έχουν τα ιδανικότερα συνολάκια αλλά και ρούχα σε προσιτές τιμές.

Μπορεί να μην έχουν μπει ακόμη οι προσφορές στα Bershka όμως υπάρχουν ακόμη κάποια λίγα ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία είναι σε τιμή σοκ! Μάλιστα το συγκεκριμένο παντελόνι με ύφανση ριπ είναι άκρως βολικό ειδικά για τις κρύες νύχτες αλλά και ημέρες του χειμώνα.

Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί αρκετά εύκολα καθώς βγαίνει σε δυο χρώματα, δηλαδή σε μαύρο αλλά και σε άσπρο. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με αυτό το must have μπλέιζερ που είναι τάση φέτος.

Παντελόνι σε ύφανση ριπ

15.59€ από 25.99€

Παντελόνι από τα Bershka

Bershka - Μαύρο παντελόνι

Αυτό είναι το παντελόνι από τα Bershka που κάνει θραύση

Καφέ παντελόνι από τα Bershka

Παντελόνια από τα Bershka

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Bershka: Το μοναδικό φόρεμα που είναι ταυτόχρονα casual και βραδινό - Κοστίζει μόλις 9.99 ευρώ

Bershka: 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ - Ουρές για αυτά τα κομμάτια

TAGS
Share