Έκανε 39,95 ευρώ αλλά θα το αγοράσεις με 9,99 - Σούπερ το δερμάτινο φόρεμα των Zara

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Ξεπουλάει σαν τρελό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε 39,95 ευρώ αλλά θα το αγοράσεις με 9,99 - Σούπερ το δερμάτινο φόρεμα των Zara

Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές τα Zara συνεχίζουν τις εκπτώσεις τους οι οποίες αγγίζουν το 70% σε πολλά από τα προϊόντα τους. Όπως για παράδειγμα, αυτό το φουλ χοντρό μπουφάν που αντέχει και στα πιο δυνατά κρύα και κοστίζει μόνο 30 ευρώ.

Εμείς λοιπόν, θα σας προτείνουμε ακόμη ένα κομμάτι που θα γίνει το αγαπημένο σας και δεν θα χαλάσετε πολλά για να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Πρόκειται για ένα δερμάτινο μαύρο μίνι φόρεμα που από 39,95 ευρώ που κάνει του έβαλαν 70% έκπτωση και πλέον κοστίζει 9,99 ευρώ.

Είναι λοιπόν το κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Διαθέτει τσέπες patch με καπάκι και κουμπί στο μπροστινό τμήμα, ενώ κλείνει μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με sneakers, ένα πουλόβερ με λαιμό από μέσα και ένα παλτό για καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για πιο βραδινές με μπότες και ένα brallete από μέσα.

Αυτό είναι το δερμάτινο φόρεμα των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 2969/287
  • Από 39,95 EUR -70 % μόνο με 9,99 EUR

Δερμάτινο φόρεμα Zara

Zara δερμάτινο φόρεμα 9,99 ευρώ

Συνδύασε το δερμάτινο φόρεμα με αυτές τις πάμφθηνες over the knee μπότες

Μπορεί οι over the knee μπότες να μην είναι στο top 3 των trend, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, αφού με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορούν να δώσουν μια πιο stylish λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Πρόκειται λοιπόν για την ίσια ψηλή μπότα με στενή γάμπα. Έχει μυτερό τελείωμα με στρόγγυλη μύτη, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού με λάτεξ που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • ΜΑΥΡΟ | 3024/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Μαύρη μπότα over the knee Zara 19,99 ευρώ

TAGS