Το πλεκτό φόρεμα από τα H&M που θα σου λύσει τα χέρια - Μένουν μόνο λίγα κομμάτια

Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πλεκτό φόρεμα από τα H&M που θα σου λύσει τα χέρια - Μένουν μόνο λίγα κομμάτια

Τελευταία τάσης της μόδας είναι αναντίρρητα τα πλεκτά φορέματα, τα οποία υπάρχουν στην νέα συλλογή του H&M, με ένα συγκεκριμένο μάλιστα να έχει γίνει ανάρπαστο.

Αποτελούν ένα κομμάτι αρκετά ζεστό και άνετο, ενώ είναι κατάλληλο τόσο για την δουλειά σου, όσο και για έναν καφέ ακόμα και μια βραδινή έξοδο. Μπορείς να συνδυάσεις επίσης το πλεκτό φόρεμά σου με ψηλές μποτές, είτε φλατ είτε με τακούνι, αλλά και με ένα ζευγάρι σνίκερς.

Το φόρεμα που βρήκαμε εμείς στα H&M είναι διαθέσιμο σε μπεζ και σε γκρι και πάει κυριολεκτικά με όλα, μην ξεχάσεις όμως να βάλεις στην μέση και μια ζώνη για το ολοκληρώσεις το σύνολό σου.

Κοστίζει μόλις 17,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το προλάβεις, το ίδιο και αυτή την πλισέ φούστα που έχει γίνει πανικός.

Πλεκτό φόρεμα από τα H&M

  • Μίντι φόρεμα με απαλή, λεπτή πλέξη και μικρή ποσότητα μαλλιού.
  • Άνετη εφαρμογή με χαμηλή μανικοκόλληση, μακρύ μανίκι και ριμπ λαιμόκοψη, μανσέτα και τελείωμα.

H&M φόρεμα πλεκτό

Συνδυάσε το πλεκτό φόρεμα με αυτά τα φοβερά μαύρα μποτάκια

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα τα πιο στιλάτα μαύρα μποτάκια που δε θα έπρεπε να λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας φέτος το χειμώνα.

Μετά την υπέροχη μίντι δερμάτινη φούστα που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα παπούτσι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θέλουν όλες οι γυναίκες και σύντομα θα ξεπουλήσει.

Ψηλά μποτάκια Chelsea από συνθετικό δέρμα με κορμό μέχρι τη γάμπα, λάστιχο στα πλάγια και θηλιά μπροστά και πίσω. Σατέν εσωτερική επένδυση, πάτος από συνθετικό δέρμα και χοντρή ανάγλυφη σόλα.

Τιμή: 34,99€

H&M μποτάκια

TAGS