20 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή - Το τζιν των Bershka που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Μένουν μόνο λίγα κομμάτια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
20 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή - Το τζιν των Bershka που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Bershka, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται 20 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Μετά το υπέροχο cargo παντελόνι που σου βρήκαμε σε συγκλονιστική έκπτωση, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ακόμα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια που έχεις στη συλλογή σου.

Άλλωστε ένα ψηλόμεσο τζιν σε ωραία γραμμή είναι πάντα καλή ιδέα για όλες τις εμφανίσεις σου!

Το τζιν που σου προτείνουμε από τα Bershka

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το αγοράσεις καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι ξεπουλάει πολύ γρήγορα και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το must have της σεζόν από τα Bershka

Το απόλυτο must-have της σεζόν είναι εδώ και απογειώνεται από την Bershka... όπως του αξίζει! Το πλεκτό πουλόβερ είναι full στο χρώµα και έχει edgy πινελιές, που το κάνουν ακαταµάχητο!

Ξεχωρίζει το oversize καρό µε χοντρή πλέξη σε παστέλ τόνους, ενώ συνδυάζεται µε denim παντελόνια και mini φούστες, σε looks που µας θυµίζουν τα 80s και 90s. Εσύ κάνε τους δικούς σου συνδυασµούς και µη φοβηθείς το mix & match, τόλµησε το χρώµα και –το σηµαντικότερο– άσε το προσωπικό σου στυλ ελεύθερο. Μόνο έτσι θα δηµιουργήσεις stylish και µοδάτα all-day looks που δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

Όλα τα ρούχα είναι διαθέσιµα σε φυσικά καταστήµατα Bershka και στο bershka.com.

 Color knitwear Bershka

Περισσότερα στο περιοδικό YOU

TAGS