Το παντελόνι των Zara που είναι must για την Άνοιξη - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Βγαίνει σε τρία χρώματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το παντελόνι των Zara που είναι must για την Άνοιξη - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Η Άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών και η αλήθεια είναι πως πρέπει να ανανεώσεις τη συλλογή σου με πιο χαλαρά κομμάτια. Τα Zara σου έχουν και πάλι τη λύση! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το πιο στιλάτο παντελόνι για να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Μετά τα υπέροχα λεοπάρ πέδιλα που σου βρήκαμε, ήρθε η ώρα να τσεκάρεις και ένα παντελόνι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα αναβαθμίσει το στιλ σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Το παντελόνι που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • Παντελόνι ψηλόμεσο με μπροστινές τσέπες και ψεύτικη τσέπη με ρέλι στο πίσω μέρος
  • Φαρδύ μπατζάκι
  • Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα
  • Τιμή: 27,95€

Zara παντελόνι

Πως να συνδυάσεις το φαρδύ παντελόνι τη φετινή σεζόν

Ήρθε η ώρα επιτέλους να απαλλαγούμε από την μόδα που επέβαλλε όλα τα παντελόνια μας να είναι σε skinny γραμμή με αποτέλεσμα να διαγράφονται όλες οι καμπύλες του σώματος μας και κατ’ επέκταση και οι ατέλειες.

Η νέα τάση επιβάλλει άνετα, cosy, στυλάτα φαρδιά παντελόνια τα οποία αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να αποδώσουν το απόλυτο στυλ σε κάθε γυναίκα.

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε λοιπόν και να δείχνουμε seχy και στιλάτες χωρίς να καταπιεζόμαστε! Αρκεί να επιλέξουμε το φαρδύ παντελόνι που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και φυσικά να το συνδυάσουμε σωστά!

Το λευκό είναι πάντα σικάτο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το λευκό φαρδύ παντελόνι σας. Έχει κάτι αριστοκρατικό! Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια δεν φοβόμαστε να το βάλουμε ούτε το χειμώνα.

Και ναι φέρνει στο μυαλό μας κάτι από καλοκαίρι καθώς μοιάζει σαν να έχουμε μόλις κατέβει από το ιδιωτικό μας σκάφος, αφήνοντας πίσω μας τροπικές παραλίες και δροσερά κοκτέιλ! Τολμήστε το!

TAGS