Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου το ριγέ φόρεμα από τα Stradivarius μόνο με 19,99 €

Ξεπουλάνε στο λεπτό...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου το ριγέ φόρεμα από τα Stradivarius μόνο με 19,99 €

Όπως φαίνεται ο καιρός που έχει έξω μας βάζει μονίμως σε σκέψεις για το τι ακριβώς πρέπει να φορέσουμε προκειμένου να φαινόμαστε στιλάτες αλλά και ταυτόχρονα βολικά. Με αφορμή λοιπόν, την κακοκαιρία «Φίλιππος» εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μέσα από το online store των Stradivarius το ιδανικό ριγέ φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί αναμφίβολα να σας κρατήσει ζεστά ενώ έχετε επίσης την δυνατότητα να το συνδυάσετε από το πρωί έως και το βράδυ με ένα μποτάκι ή ακόμη και με ένα πέδιλο της επιλογής σας. Όπως καταλαβαίνεται είναι must για αυτή την περίοδο μιας και η τιμή του είναι επίσης αρκετά οικονομική.

Το ριγέ φόρεμα από τα Stradivarius

  • Πλεκτό ριγέ φόρεμα
  • 19,99 €

Stradivarius φόρεμα

Ριγέ φόρεμα από τα Stradivarius

Το ριγέ φόρεμα από τα Stradivarius

Αυτές είναι οι πιο must τσάντες

Η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο και ξεχωριστό κομμάτι τόσο για την καρδιά μας όσο για την ντουλάπα μας. Είναι το απόλυτο στολίδι για αυτό, ολοκληρώνει το σύνολο μας για αυτό και πρέπει πάντα να αγγίζει τα όρια του τέλειου!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius, μια αλυσίδα που πάντα φέρνει πρώτη τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και σας παρουσιάζουμε τις πιο στυλάτες τσάντες για φέτος.

Αν θες να είσαι influncer και με την βούλα, σου προτείνω να πας γρήγορα να τις αγοράσεις όπως και αυτό το φαρδύ τζιν παντελόνι!

Τσάντα ώμου από λουστρίνο
5,99 €

τσάντα Stradivarius μαύρη

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα
15,99 €

τσάντα μαύρη Stradivarius

Τσαντάκι μέσης με κρίκους

5,99 €

Stradivarius άσπρη τσάντα

Καπιτονέ τσάντα χιαστί
15,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα