Βγαίνει σε 5 χρώματα και προκαλεί πανζουρλισμό - Το πουκάμισο σακάκι των Zara που ξεπουλάει στο λεπτό

Δώσε στιλ στο look σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγαίνει σε 5 χρώματα και προκαλεί πανζουρλισμό - Το πουκάμισο σακάκι των Zara που ξεπουλάει στο λεπτό

Τα πανωφόρια ειδικά τώρα στα κρύα έχουν την τιμητική τους. Δεν φτάνει μόνο το μπουφάν και μια μπλούζα για να ζεσταθούμε και πολλές φορές έχει τύχει ενδιάμεσα να φορέσουμε μια ζακέτα ή ένα πιο λεπτό τζάκετ. Στα Zara ωστόσο, σου βρήκαμε το κατάλληλο πανωφόρι για να σου δώσει εκτός από ζεστασιά, αλλά και στιλ!

Πρόκειται για το πουκάμισο - σακάκι με γιακά και μακρύ μανίκι. Διαθέτει μπροστινές τσέπες patch, αλλά και ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείνει μπροστά με κουμπιά.

Μπορεί άνετα με τους κατάλληλους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ. Για πιο καθημερινό, εκτός από το τζιν που θα δεις παρακάτω μπορείς να το συνδυάσεις και με αυτή την απίστευτη φούστα - σορτσάκι για περισσότερο styling!

Αν όμως θα το ήθελες για κάτι πιο βραδινό, μπορείς να το φορέσεις κλειστό με μια ζώνη στη μέση και από κάτω ένα κοντό σορτσάκι με μαύρο καλσόν και μποτάκια.

Αυτό είναι το πουκάμισο - σακάκι των Zara που βγαίνει σε 5 χρώματα

  • ΧΑΚΙ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΕΚΌ - ΡΟΖ- ΜΠΛΕ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ | 8372/024
  • 29,95 EUR-45%15,99 EUR

Κοτλέ σακάκι πουκάμισο Zara

Zara σακάκι πουκάμισο

Συνδύασε όποιο χρώμα θέλεις με αυτό το τζιν παντελόνι για καθημερινές εμφανίσεις

Οι προσφορές μπορεί να τελείωσαν, ωστόσο, στα Zara μπορείς ακόμη να βρεις ορισμένα εκπτωτικά κομμάτια. Όπως αυτό το τζιν παντελόνι που σου βρήκαμε που είναι το αγαπημένο των γυναικών, το φοράνε όλες σίγουρα μπορεί και εσύ να το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα με πέντε τσέπες. Έχει στρίφωμα με τελείωμα στο ύψος του αστραγάλου, αλλά και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες τις ημέρας, από το πρωί έως και το βράδυ. Συνδυάζεται τέλεια με πουκάμισο, φούτερ, τοπ αλλά και t-shirt. Όσον αφορά τα παπούτσια, μπορεί άνετα να συνδυαστεί και με αυτά τα συναρπαστικά πέδιλα που θα βρεις επίσης στα Zara

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ | 6045/332
  • Από 25,95 EUR -45% μόνο 12,99 EUR

Zara jean slim

Zara τζιν παντελόνι

TAGS