Κάνει θραύση το κορμάκι με μακρύ ασύμμετρο μανίκι από τα Bershka - Μόνο με 12.59 €

Βγαίνει σε τρία χρώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάνει θραύση το κορμάκι με μακρύ ασύμμετρο μανίκι από τα Bershka - Μόνο με 12.59 €

Αναμφίβολα όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη ντουλάπα στην οποία θα έχουμε κάθε λογής πράγματα τα οποία φυσικά θα τα έχουμε βρει σε φυσιολογικές τιμές. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα ψάξιμο που κάναμε στο online των Bershka σας βρήκαμε μια μπλούζα η οποία είναι must have μιας και είναι αρκετά ιδιαίτερη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κορμάκι με μακρύ ασύμμετρο μανίκι το οποίο βγαίνει σε 3 χρώματα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ό,τι θέλετε μιας και έχετε την δυνατότητα να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ. Δείτε επίσης εδώ με τι μπορείτε να το συνδυάσετε σε περίπτωση που κρυώσετε.

Το κορμάκι με μακρύ ασύμμετρο μανίκι από τα Bershka

  • Μαύρο
  • Χακί
  • Ροζ
  • Από 17.99 € - 12.59 €

Bershκα - Μπλούζα

Πράσινη μπλούζα από τα bershka

Μαύρη Μπλούζα από τα Bershka

Το must have μποτάκι που κοστίζει 19.99 ευρώ - Έχει 50% έκπτωση

Προσφορές έχει αυτή την περίοδο το κατάστημα του Bershka σε πάρα πολλά από τα προϊόντα του, ενώ μέχρι και 76% κάτω έφτασε ένα από τα πιο περιζήτητα παντελόνια του καταστήματος που έχει ξετρελάνει τους αγοραστές του. Εμείς ανακαλύψαμε το μποτάκι που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της, το οποίο είναι μαύρο και λουστρίνι, με ψηλή γάμπα και βρίσκεται στην μισή τιμή!

Τα νούμερα που έχουν μείνει είναι λίγα, για αυτό πρέπει να τρέξετε να το προλάβετε, και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί άπειροι. Ενδεικτικά, μπορείτε να το φορέσετε με φορέματα, φούστες, σορτσάκια, τζιν παντελόνια, ακόμα και με κολάν, και ταιριάζει σε όλα τα look από το πρωί ως και το βράδυ.

Το μποτάκι των Bershka που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σας και είναι στη μισή τιμή

Το must have μποτάκι του Bershka που κοστίζει 19.99

Το must have μποτάκι του Bershka που κοστίζει 19.99

TAGS