Zara: Δεν προλαβαίνουν να κόψουν αποδείξεις - Ξεπουλάει όσο κανένα το τοπ που βγαίνει σε 7 χρώματα

Το παίρνουν σχεδόν όλες οι γυναίκες και κοστίζει 7,95 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Δεν προλαβαίνουν να κόψουν αποδείξεις - Ξεπουλάει όσο κανένα το τοπ που βγαίνει σε 7 χρώματα

Επιτέλους το κρύο και η βροχή έφυγαν και ήρθε ο ήλιος και ο σχετικά ζεστός καιρός. Μάλιστα, χθες Παρασκευή 25/3 πολλοί είδαμε στο δρόμο να φορούν κοντομάνικα. Άρα καλά έκαναν εδώ και μερικές ημέρες οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που έβγαλαν τα ανοιξιάτικα με πολλά κομμάτια να μοιάζουν με καλοκαιρινά.

Στη νέα συλλογή των Zara λοιπόν, ξεπουλάει όσο κανένα ένα τοπάκι που βγαίνει σε 7 διαφορετικά χρώματα. Συγκεκριμένα, σε μαύρο, λευκό, μπλε ανοιχτό, λαχανί, μωβ, ροζ παστέλ και καφέ.

Πρόκειται για το τοπ με τετράγωνο ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες που έχουν αγαπήσει πολλά γυναίκες, αφού είναι ευκολοφόρετο από το πρωί έως και το βράδυ. Για παράδειγμα μπορεί να συνδυαστεί και με αυτή τη σούπερ τζιν φούστα.

Το εν λόγω τοπάκι έχει κάνει χαμό και στα ταμεία κόβουν τη μια απόδειξη μετά την άλλη!

Αυτό είναι το τοπ των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 1014/402
  • 7,95 EUR

Zara top seamless

Zara λευκό top

Συνδύασε το μαύρο τοπ με αυτό το σούπερ παντελόνι

Μπορεί η Άνοιξη φέτος να προστάζει τη φούστα ως το απόλυτο trend (δες εδώ μερικές προτάσεις), ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και τα Zara φυσικά έχουν τη λύση.

Το συγκεκριμένο παντελόνι που βρήκαμε για εσένα στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, αποτελεί μία σταθερή επιλογή για τις ανοιξιάτικες μέρες καθώς μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ανοιχτά όσο και σκούρα χρώματα.

Επιπλέον, παρόλο που το χρώμα του σε κατευθύνει σε ένα πρωινό ντύσιμο, με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείς άνετα να το φορέσεις και για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προσέξεις τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πίσω τσέπες patch. Τελείωμα στο κάτω μέρος χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

Τιμή: 29,95€

Zara τζιν παντελόνι

Ολοκλήρωσε το look με αυτές τις εσπαντρίγιες

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τα μποτάκια και τα sneakers τα οποία αναμφίβολα βολεύουν ιδιαίτερα στην καθημερινότητά μας πόσο μάλλον όταν έχουμε πολλά "τρεξίματα".

Ωστόσο για την άνοιξη μια άλλη λύση θα ήταν ένα σικάτο κλασικό ζευγάρι εσπαντρίγιες οι οποίες μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ με ό,τι θέλετε. (Δείτε εδώ το απίστευτο φόρεμα που θα ταίριαζε γάντι)

  • 49.95 EUR
  • Μαύρο
  • | 2370/910

Zara - Εσπαντρίγιες

Μαύρη εσπαντρίγια από τα Zara

TAGS