Έχει γίνει ανάρπαστη η φούστα της Φαίης Σκορδά από τα BSB - Ξεπουλάει στο λεπτό

Βγαίνει σε δυο χρώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει γίνει ανάρπαστη η φούστα της Φαίης Σκορδά από τα BSB - Ξεπουλάει στο λεπτό

Όπως είναι λογικό η Φαίη Σκορδά κάθε πρωί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές καθώς κάθε φορά είναι άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες στην Ελληνική τηλεόραση.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στον λογαριασμό της στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή και να βρούμε ένα από τα συνολάκια της από τα BSB που πρέπει να γίνει δικό σας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά πρόκειται για μια φούστα η οποία έχει λεπτομέρεια μπροστά και βγαίνει σε δύο χρώματα. Μάλιστα, θα την βρείτε σε έκπτωση καθώς από 64,90€ κοστίζει μόνο 32,40€.

Η φούστα από τα BSB που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά

  • Πράσινο
  • Μαύρο

Φούστα από τα BSB

BSB - Η φούστα που πρέπει να γίνει δική σου

Η πράσινη φούστα από τα BSB

Η μαύρη φούστα από τα BSB

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Φαίη Σκορδά με το κόκκινο φόρεμα από τα BSB

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, την ίδια την παρακολουθούνε κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων κρατάει παρέα στους αγαπημένους την τηλεθεατές μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, οι εντάσεις φαίνεται να μην λείπουν μιας και πριν από λίγο υπήρξε σκηνικό μεταξύ τους on air. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον το άκρως ιδιαίτερο φόρεμά της από τα BSB. Είναι κόκκινο ενώ έχει ένα κόψιμο στα μπούτια όπου τα κολακεύουν.

Το κόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

BSB - Φαίη Σκορδά